whatsapp

Kitap günleri sona erdi

BELEDİYE 25.04.2018 - 10:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kitap günleri sona erdi

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Seydişehir Kitap Günleri sona erdi.
Başkan Mehmet Tutal, 30 bin kişinin ziyaret ettiği kitap günlerine olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Milli İrade Meydanı’nda bir hafta süreyle on binlerce kitabı ve 19 yazarın ilçe halkıyla buluştuğunu belirten Başkan Tutal,"Sosyal ve kültürel işlere ağırlık vermeye başladık. Eğitimci bir belediye başkanı olarak öğrencilerimizin kitap okumaları, kitabı sevmeleri, kitapla buluşmaları aynı zamanda kitabın yazarıyla buluşmaları gayet memnuniyet vericiydi. Bizim arzu ettiğimiz de oydu. Katılımları için öğrencilerimize, velilerimize, Seydişehir halkına ve yazarlarımıza teşekkür ediyorum " dedi.
Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Seydişehir Kitap Günleri sona erdi.

Başkan Mehmet Tutal, 30 bin kişinin ziyaret ettiği kitap günlerine olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Milli İrade Meydanı’nda bir hafta süreyle on binlerce kitabı ve 19 yazarın ilçe halkıyla buluştuğunu belirten Başkan Tutal,"Sosyal ve kültürel işlere ağırlık vermeye başladık. Eğitimci bir belediye başkanı olarak öğrencilerimizin kitap okumaları, kitabı sevmeleri, kitapla buluşmaları aynı zamanda kitabın yazarıyla buluşmaları gayet memnuniyet vericiydi. Bizim arzu ettiğimiz de oydu. Katılımları için öğrencilerimize, velilerimize, Seydişehir halkına ve yazarlarımıza teşekkür ediyorum " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.