whatsapp

Kitap günlerinin açılışı yapıldı

BELEDİYE 16.04.2018 - 12:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kitap günlerinin açılışı yapıldı

Seydişehir Belediyesinin organize ettiği geleneksel olarak düzenlenen Kitap Günleri ve yazar buluşmalarının ikincisinin açılışı yapıldı.
15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ki dev çadır önünde yapılan açılış programı Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve protokolün diğer üyelerinin katılımıyla tören düzenlendi. Seydişehir’i sosyal ve kültür şehri yapmak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 7 gün sürecek olan okuma gününde yaklaşık 80 bin kitap burada sergilendiğini söyledi. 19 yazar ile söyleşi yapılacağını belirten Başkan Tutal, ‘’16-22 Nisan günleri arasında dolu dolu bir etkinlik başlatıyoruz. Bilginin kaynağına ulaşmak ve sevdiğimiz yazarlar ile buluşmak adına gerçekleştireceğimiz kitap fuarıyla ilçemizi ilim kenti haline getireceğiz. Biz her zaman sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında farkındalık oluşturarak insanlarımızı okuma alışkanlığı kazandırma hedefindeyiz” şeklinde konuştu. Protokol üyeleri tarafından yapılan açılışın ardından kitap stantları ziyaret edildi.
Seydişehir Belediyesinin organize ettiği geleneksel olarak düzenlenen Kitap Günleri ve yazar buluşmalarının ikincisinin açılışı yapıldı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ki dev çadır önünde yapılan açılış programı Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve protokolün diğer üyelerinin katılımıyla tören düzenlendi.

Seydişehir’i sosyal ve kültür şehri yapmak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 7 gün sürecek olan okuma gününde yaklaşık 80 bin kitap burada sergilendiğini söyledi.

19 yazar ile söyleşi yapılacağını belirten Başkan Tutal, ‘’16-22 Nisan günleri arasında dolu dolu bir etkinlik başlatıyoruz. Bilginin kaynağına ulaşmak ve sevdiğimiz yazarlar ile buluşmak adına gerçekleştireceğimiz kitap fuarıyla ilçemizi ilim kenti haline getireceğiz. Biz her zaman sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında farkındalık oluşturarak insanlarımızı okuma alışkanlığı kazandırma hedefindeyiz” şeklinde konuştu.

Protokol üyeleri tarafından yapılan açılışın ardından kitap stantları ziyaret edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.