whatsapp

Kıvırcık Mahmut Yeşil aramızdan ayrıldı

YAŞAM 10.12.2019 - 15:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kıvırcık Mahmut Yeşil aramızdan ayrıldı

Seydişehir’de çocuk yaşta müzik dünyasına adım atan kısa sürede yıldız olan Yörede kendisi Kıvırcık Mahmut olarak bilinen sanatçı Mahmut yeşil 150’e yakın bestesiyle çıkaracağı ilk Albümüne (canlar için ben yoldayım) İsmini vermişti. Sponsor arayan Yeşil, albümün gelirini hastane bağışlayacağını söylemişti. Ondan geriye yaşlı gözler, çok sayıda bestesi bir de trajik bir yaşam öyküsü kaldı. Mahmut Yeşil bir dönem kontv de yayınlanan gök görmedikleri dizisinde de misafir sanatçı olarak rol aldı. Kon tv ve Gösteri Sanatlar Merkezinin ortaklaşa düzenlediği alaturka ses yarışmasına Seydişehir’den Kıvırcık Mahmut Yeşil de katılmıştı.  Türkiye genelinde düzenlenen yarışmaya 2000’nin üzerinde sanatçı yer almış elemeler sonrası  finale kalan 21 kişi nin içerisinde Kıvırcık Mahmut Yeşil'de yer almıştı. Daha sonra Çanakkale Gelibolu’da yapılan balık festivali şenliklerine katılmıştı.  Orada ünlü sanatçılar la müzik söylemişti. Oradaki sanatçılardan Petek Dinçöz Mahmut Yeşil’e seslenerek ‘sende bu ses ve kabiliyet varken halkın sesine niye katılmıyorsun’ demişti.       Dün evinde aniden rahatsızlaşan Mahmut Yeşil (56), aramızdan ayrıldı. Akyol mezarlığına defnedildi. Merhum Mahmut Yeşil’e Yüce Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Seydişehir’de çocuk yaşta müzik dünyasına adım atan kısa sürede yıldız olan Yörede kendisi Kıvırcık Mahmut olarak bilinen sanatçı Mahmut yeşil 150’e yakın bestesiyle çıkaracağı ilk Albümüne (canlar için ben yoldayım) İsmini vermişti. Sponsor arayan Yeşil, albümün gelirini hastane bağışlayacağını söylemişti. Ondan geriye yaşlı gözler, çok sayıda bestesi bir de trajik bir yaşam öyküsü kaldı.

Mahmut Yeşil bir dönem kontv de yayınlanan gök görmedikleri dizisinde de misafir sanatçı olarak rol aldı.

Kon tv ve Gösteri Sanatlar Merkezinin ortaklaşa düzenlediği alaturka ses yarışmasına Seydişehir’den Kıvırcık Mahmut Yeşil de katılmıştı.  Türkiye genelinde düzenlenen yarışmaya 2000’nin üzerinde sanatçı yer almış elemeler sonrası  finale kalan 21 kişi nin içerisinde Kıvırcık Mahmut Yeşil'de yer almıştı.

Daha sonra Çanakkale Gelibolu’da yapılan balık festivali şenliklerine katılmıştı.  Orada ünlü sanatçılar la müzik söylemişti. Oradaki sanatçılardan Petek Dinçöz Mahmut Yeşil’e seslenerek ‘sende bu ses ve kabiliyet varken halkın sesine niye katılmıyorsun’ demişti.      

Dün evinde aniden rahatsızlaşan Mahmut Yeşil (56), aramızdan ayrıldı. Akyol mezarlığına defnedildi.

Merhum Mahmut Yeşil’e Yüce Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.