whatsapp

Kızılay'a kan bağışı yapıldı

SAĞLIK 05.09.2019 - 20:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay'a kan bağışı yapıldı

Seydişehir’de kan bağışı kampanyası düzenlendi. Belediye meydanında organize edilen kampanyaya vatandaşlar ilgi gösterdi. Kızılay şube başkanı Tevfik Balcı,  Vatandaşlar kan bağışı konusunda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti: ‘’Türk Kızılay’ının doğal afetlerde gösterdiği başarılı çalışmalarıyla her zaman halkın takdirini topladı. Vatandaşlarımızın Kızılay’a destek vermek için her dönem bağışta bulunuyorlar kurum adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

Seydişehir’de kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Belediye meydanında organize edilen kampanyaya vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kızılay şube başkanı Tevfik Balcı,  Vatandaşlar kan bağışı konusunda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

‘’Türk Kızılay’ının doğal afetlerde gösterdiği başarılı çalışmalarıyla her zaman halkın takdirini topladı. Vatandaşlarımızın Kızılay’a destek vermek için her dönem bağışta bulunuyorlar kurum adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.