whatsapp

Kızılay kan bağış kampanyası

SİVİL TOPLUM 07.05.2020 - 14:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay kan bağış kampanyası

Türk Kızılay Seydişehir şubesinden kan bağış kampanyası açıklaması. Ülkemizde görünen COVİD-19 virüsü nedeniyle sağlık tedbirleri kapsamında kan bağışı kampanya sayısını ve günlük kan bağışı sayısını düşük tutmuştuk. Kan stoklarımızın azalması ve hastanelerin kan ihtiyacının artması sebebiyle tekrar düzenli kan bağışı kampanyalarımıza başlıyoruz. Virüs nedeniyle doktor ve hemşirelerimiz özel giysilerle çalışmakta, kan bağışçılarımızın sedye aralığı ve sağlık tedbirleri alınarak kan alınmaktadır. Belediye düğün salonunda 11-12-13-14 Mayıs tarihleri arasında iftardan sonra saat 21:00 -24:00 saatleri arasında kan bağış kampanyası düzenlenecektir.  Ülkemiz COVİD-19 virüsüyle sıkıntılı günler geçirmekte ve daha fazla kana ihtiyaç duyulmaktadır. Halkımızın, özellikle gençlerimizin bu kan bağışına daha fazla katılmalarını ve duyarlı olmalarını diliyorum. Kan bağışı da bir paylaşmaktır. Bu mübarek ayda paylaşmanın doruğuna ulaştığımız bu günlerde halkımızın mübarek ramazanının ve bayramlarının sağlık ve mutluluk içinde geçmesi dileklerimle kutlarım.

Türk Kızılay Seydişehir şubesinden kan bağış kampanyası açıklaması.

Ülkemizde görünen COVİD-19 virüsü nedeniyle sağlık tedbirleri kapsamında kan bağışı kampanya sayısını ve günlük kan bağışı sayısını düşük tutmuştuk.

Kan stoklarımızın azalması ve hastanelerin kan ihtiyacının artması sebebiyle tekrar düzenli kan bağışı kampanyalarımıza başlıyoruz. Virüs nedeniyle doktor ve hemşirelerimiz özel giysilerle çalışmakta, kan bağışçılarımızın sedye aralığı ve sağlık tedbirleri alınarak kan alınmaktadır. Belediye düğün salonunda 11-12-13-14 Mayıs tarihleri arasında iftardan sonra saat 21:00 -24:00 saatleri arasında kan bağış kampanyası düzenlenecektir. 

Ülkemiz COVİD-19 virüsüyle sıkıntılı günler geçirmekte ve daha fazla kana ihtiyaç duyulmaktadır. Halkımızın, özellikle gençlerimizin bu kan bağışına daha fazla katılmalarını ve duyarlı olmalarını diliyorum.

Kan bağışı da bir paylaşmaktır. Bu mübarek ayda paylaşmanın doruğuna ulaştığımız bu günlerde halkımızın mübarek ramazanının ve bayramlarının sağlık ve mutluluk içinde geçmesi dileklerimle kutlarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.