whatsapp

Kızılay, öğrencilere zekâ oyunları sınıfı açtı

EĞİTİM 27.05.2016 - 11:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay, öğrencilere zekâ oyunları sınıfı açtı

Seydişehir Kızılay Şubesi, Cumhuriyet İlkokuluna “Zekâ Oyunları Sınıfı” açtı.
Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, okuldaki sınıf açılışında zeka oyunlarıyla çocukların zihninin açılmasının sağlanacağını belirterek bu sayede Türk Kızılay’ını da küçük yaşlarda tanıyıp öğreneceklerini söyledi.  Balcı, " Burayı baştan dizayn ettik. eğitim materyalleri ile donattık. İlçemizde bu tür eksiği olan okullarımıza elimizden geldiğince yardımcı olacağız’’dedi. Okul Müdürü Melek Demirel, ‘’Öğrencilerimiz zekâ oyunları sınıfında eğlenerek eğitimlerini devam edecekler’’diye konuştu. Demirel, günün anısına  Başkan Balcı’ya teşekkür plaketi verdi. Demirel, Müdür Yardımcısı Ercan Acır’a Öğretmen Özgür Şahin, Selcan Çakır’a projenin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı teşekkür etti.
Seydişehir Kızılay Şubesi, Cumhuriyet İlkokuluna “Zekâ Oyunları Sınıfı” açtı.

Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, okuldaki sınıf açılışında zeka oyunlarıyla çocukların zihninin açılmasının sağlanacağını belirterek bu sayede Türk Kızılay’ını da küçük yaşlarda tanıyıp öğreneceklerini söyledi. 

Balcı, " Burayı baştan dizayn ettik. eğitim materyalleri ile donattık. İlçemizde bu tür eksiği olan okullarımıza elimizden geldiğince yardımcı olacağız’’dedi.

Okul Müdürü Melek Demirel, ‘’Öğrencilerimiz zekâ oyunları sınıfında eğlenerek eğitimlerini devam edecekler’’diye konuştu.

Demirel, günün anısına  Başkan Balcı’ya teşekkür plaketi verdi.

Demirel, Müdür Yardımcısı Ercan Acır’a Öğretmen Özgür Şahin, Selcan Çakır’a projenin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.