whatsapp

Kızılay, Seydişehir’de 600 Ramazan pidesi dağıttı

SİVİL TOPLUM 04.05.2020 - 02:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay, Seydişehir’de 600 Ramazan pidesi dağıttı

Türk Kızılay’ı, Seydişehir şubesi  korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü vatandaşlara  600 ramazan pidesi dağıttı.  İftar saatine saatler kala ekip önceden adresleri belirlenen adreslere giderek 600 adet ramazan pidesi dağıtımı gerçekleştirdi. Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında Kızılay ekiplerinin maske ve eldiven takılarak pidelerin dağıtımı yapıldığı görüldü. Kızılay şube başkanı Tevfik Balcı, ‘’Gönüllüler ordusundan oluşan bir ekip ile ilçemizin mahallelerini gezmeye devam ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşımızın evlerine tek tek ulaşarak yardım desteğimizi sunduk. Allah’ın izni ile binlerce yardımı bundan sonra da vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Hayır, severlerimiz sağ olsunlar” dedi.

Türk Kızılay’ı, Seydişehir şubesi  korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü vatandaşlara  600 ramazan pidesi dağıttı. 

İftar saatine saatler kala ekip önceden adresleri belirlenen adreslere giderek 600 adet ramazan pidesi dağıtımı gerçekleştirdi. Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında Kızılay ekiplerinin maske ve eldiven takılarak pidelerin dağıtımı yapıldığı görüldü.

Kızılay şube başkanı Tevfik Balcı, ‘’Gönüllüler ordusundan oluşan bir ekip ile ilçemizin mahallelerini gezmeye devam ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşımızın evlerine tek tek ulaşarak yardım desteğimizi sunduk. Allah’ın izni ile binlerce yardımı bundan sonra da vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Hayır, severlerimiz sağ olsunlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.