whatsapp

Kızılay Seydişehir’de kan bağış kampanyası düzenleyecek

SİVİL TOPLUM 09.12.2020 - 19:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay Seydişehir’de kan bağış kampanyası düzenleyecek

Türk Kızılay şubesi Seydişehir koordinatörü Tevfik Balcı, 22- 23 Aralık günü ilçeye gelecek Kızılay Kan Toplama aracının iki gün boyunca kan bağışlarını kabul edeceğini duyurdu. Yaşı ve sağlık durumu el veren tüm vatandaşları kan bağışına davet eden Balcı, insanın insana yapacağı en büyük yardımlardan birinin kan bağışı olduğunu söyledi. Kızılay kan alma ekibinin bağışları kabul etmek için Seydişehir’e geleceğini duyuran Balcı yaptığı açıklamada, “22-23 Aralık gününde ilçeye gelecek olan Kızılay ekibi kan stoklarının azalması nedeniyle Belediye düğün salonunda kan alacaklar. Kan yapay olarak üretilemeyen ve kaynağı sadece insan olan bir sıvıdır. Halkımızın kan bağışlamaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Seydişehirli vatandaşların kan bağışı konusunda duyarlı davranacağını umuyoruz. Sağlıklı günler diliyorum’’ dedi.

Türk Kızılay şubesi Seydişehir koordinatörü Tevfik Balcı, 22- 23 Aralık günü ilçeye gelecek Kızılay Kan Toplama aracının iki gün boyunca kan bağışlarını kabul edeceğini duyurdu.

Yaşı ve sağlık durumu el veren tüm vatandaşları kan bağışına davet eden Balcı, insanın insana yapacağı en büyük yardımlardan birinin kan bağışı olduğunu söyledi.

Kızılay kan alma ekibinin bağışları kabul etmek için Seydişehir’e geleceğini duyuran Balcı yaptığı açıklamada, “22-23 Aralık gününde ilçeye gelecek olan Kızılay ekibi kan stoklarının azalması nedeniyle Belediye düğün salonunda kan alacaklar. Kan yapay olarak üretilemeyen ve kaynağı sadece insan olan bir sıvıdır. Halkımızın kan bağışlamaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.

Seydişehirli vatandaşların kan bağışı konusunda duyarlı davranacağını umuyoruz. Sağlıklı günler diliyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.