whatsapp

Kızılay şubesinden ihtiyaç sahiplerine kavurma yardımı

SİVİL TOPLUM 07.02.2021 - 10:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay şubesinden ihtiyaç sahiplerine kavurma yardımı

Türk Kızılay’ı Seydişehir Şubesi, Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen kıyma, kavurmaları ve alışveriş kartlarını ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Türk Kızılay’ı Şube koordinatörü Tevfik Balcı, Genel Merkez tarafından geçen kurban bayramında bağışlanan kurban etlerinden gönderilen kıyma ve kavurma konservelerinden birer adet olmak üzere alış veriş kartlarıyla birlikte ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttıklarını söyledi. Balcı, “Gönderilen 324 kutu kıyma, kavurmaları ve 60 bin lira tutarındaki alış veriş kartlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Kızılay sadece insanların savaş, afet, sel, deprem gibi durumlarda değil normal zamanlarda da insanlarımızın hep yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir.’’ dedi.

Türk Kızılay’ı Seydişehir Şubesi, Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen kıyma, kavurmaları ve alışveriş kartlarını ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.

Türk Kızılay’ı Şube koordinatörü Tevfik Balcı, Genel Merkez tarafından geçen kurban bayramında bağışlanan kurban etlerinden gönderilen kıyma ve kavurma konservelerinden birer adet olmak üzere alış veriş kartlarıyla birlikte ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttıklarını söyledi.

Balcı, “Gönderilen 324 kutu kıyma, kavurmaları ve 60 bin lira tutarındaki alış veriş kartlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Kızılay sadece insanların savaş, afet, sel, deprem gibi durumlarda değil normal zamanlarda da insanlarımızın hep yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.