whatsapp

Kızılcalar semt pazarının günü değişiyor

BELEDİYE 28.08.2019 - 13:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılcalar semt pazarının günü değişiyor

Kızılcalar Mahallesinde Cumartesi günü kurulan semt pazarının Pazar günleri kurulacağı açıklandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşlardan gelen talepler ve yapılan anket sonucunda Kızılcalar Mahallesine kurulan ikinci semt pazarının bir ay gibi bir süre zarfında Pazar günleri kurulmasına karar verildiğini kaydetti. Tutal, ‘’Yaklaşık 6 ay önce vatandaşlarımızın isteği ve talepleri ile Cumartesi günleri Canlı Hayvan Pazarımızın çevresinde ikinci bir semt pazarı kurmuştuk. Pazarımızın kurulum günü olan Cumartesi gününü yapılan anket ve gelen talepler doğrultusunda artık Pazar günü olarak değiştiriyoruz" dedi.

Kızılcalar Mahallesinde Cumartesi günü kurulan semt pazarının Pazar günleri kurulacağı açıklandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşlardan gelen talepler ve yapılan anket sonucunda Kızılcalar Mahallesine kurulan ikinci semt pazarının bir ay gibi bir süre zarfında Pazar günleri kurulmasına karar verildiğini kaydetti.

Tutal, ‘’Yaklaşık 6 ay önce vatandaşlarımızın isteği ve talepleri ile Cumartesi günleri Canlı Hayvan Pazarımızın çevresinde ikinci bir semt pazarı kurmuştuk. Pazarımızın kurulum günü olan Cumartesi gününü yapılan anket ve gelen talepler doğrultusunda artık Pazar günü olarak değiştiriyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.