whatsapp

Komek kurslarında öğrendi iş yeri açtı

EKONOMİ 20.03.2017 - 11:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Komek kurslarında öğrendi iş yeri açtı

Seydişehir ilçesinde girişimci bir ev hanımı, KOMEK aşçılık kursundan mezun olduktan sonra mantıcı dükkanı açtı.
Seydişehirli ev hanımı Ümran İbil, ilçede açılan KOMEK aşçılık kursuna katılarak başarıyla mezun oldu. Daha önceleri evde mantı yapıp satan İbil, ilgi fazla olunca iş yeri açmaya karar verdi. İbil, yaptığı açıklamada, şimdi daha profesyonel olarak mantı ile birlikte Seydişehir'e özgü olan diğer yemekleri de vatandaşların hizmetine sunduğunu söyledi. "Benim tek prensibim temiz, dürüst ve çalışkan olmak" diyen İbil, şunları kaydetti:  "Birçok insan evde boş oturmaktan şikayet eder ancak bir iş yapmak aklının ucundan geçmez. Ayrıca, bu ekonomik şartların zor döneminde bu tür bir yeri açmak ve ayakta durmak çor zor. Biz prensiplerimiz sayesinde kısa sürede tutulduk. Mantının yanı sıra yoğun talepten dolayı su böreği, şehriye, makarnalık, yufka, gözleme, kahvaltılık çeşitler hazırlıyoruz. Benim en büyük yardımcım eşim. İnşallah işlerimiz büyüdükçe daha fazla istihdam sağlamaya çalışacağım." Mehmet İbil eşine işinde de büyük yardımcı olduğunu dile getirerek, ‘’ Eşim dükkânda çalışan bayanlarla üretir bende müşterilerime ikramda bulunurum. Bunun yanı sıra telefon 5822220 Alo paket servis hizmetiyle de evlere kadar servis yaparım. Geçimimizi sağlıyoruz.’’diye konuştu.
Seydişehir ilçesinde girişimci bir ev hanımı, KOMEK aşçılık kursundan mezun olduktan sonra mantıcı dükkanı açtı.

Seydişehirli ev hanımı Ümran İbil, ilçede açılan KOMEK aşçılık kursuna katılarak başarıyla mezun oldu. Daha önceleri evde mantı yapıp satan İbil, ilgi fazla olunca iş yeri açmaya karar verdi.
İbil, yaptığı açıklamada, şimdi daha profesyonel olarak mantı ile birlikte Seydişehir'e özgü olan diğer yemekleri de vatandaşların hizmetine sunduğunu söyledi.
"Benim tek prensibim temiz, dürüst ve çalışkan olmak" diyen İbil, şunları kaydetti: 
"Birçok insan evde boş oturmaktan şikayet eder ancak bir iş yapmak aklının ucundan geçmez. Ayrıca, bu ekonomik şartların zor döneminde bu tür bir yeri açmak ve ayakta durmak çor zor. Biz prensiplerimiz sayesinde kısa sürede tutulduk. Mantının yanı sıra yoğun talepten dolayı su böreği, şehriye, makarnalık, yufka, gözleme, kahvaltılık çeşitler hazırlıyoruz. Benim en büyük yardımcım eşim. İnşallah işlerimiz büyüdükçe daha fazla istihdam sağlamaya çalışacağım."

Mehmet İbil eşine işinde de büyük yardımcı olduğunu dile getirerek, ‘’ Eşim dükkânda çalışan bayanlarla üretir bende müşterilerime ikramda bulunurum. Bunun yanı sıra telefon 5822220 Alo paket servis hizmetiyle de evlere kadar servis yaparım. Geçimimizi sağlıyoruz.’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.