whatsapp

Konurer’den jandarma teşkilatına kutlama

SİYASET 15.06.2017 - 01:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’den jandarma teşkilatına kutlama

Adalet ve Kalkınma Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Konurer,  Ülkemizin ve Milletimizin huzur ve güvenliğini en iyi şekilde korumak adına büyük bir fedakârlık ve özveriyle hizmet veren Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 178. Yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız. Kahramanlıklarla dolu geçmişiyle sayısız başarılara imza atan jandarma teşkilatımız, gerek kırsal alanda ve gerekse şehirlerimizde emniyet mensuplarımızla birlikte kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde; suçun önlenmesi, suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmesi noktasında üzerine düşen görev ve sorumluluğun hakkını vererek çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürmektedir.  Geçtiğimiz yıl içerisinde yayımlanan Kanun Hükmünde kararname çerçevesinde İçişleri bakanlığına bağlanan jandarma teşkilatımız, ülkemizin birliğine ve huzuruna kast eden terör örgütlerine karşı yürüttüğü kararlı mücadelenin sonucunda yurdumuzun bir çok bölgesini vatan hainlerinden temizleyerek ortaya koyduğu destansı başarılarla milletimizin gönlünde taht kurarak gurur vesilesi haline gelmiştir.   Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda ülkemizin gururu jandarma teşkilatımızın 178. kuruluş yıldönümünü canı gönülden kutluyor, terörle mücadele ve diğer görevleri sırasında hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise şükranla anıyor, tüm jandarma teşkilatına çalışmalarında başarı diliyorum dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Konurer,  Ülkemizin ve Milletimizin huzur ve güvenliğini en iyi şekilde korumak adına büyük bir fedakârlık ve özveriyle hizmet veren Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 178. Yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız.

Kahramanlıklarla dolu geçmişiyle sayısız başarılara imza atan jandarma teşkilatımız, gerek kırsal alanda ve gerekse şehirlerimizde emniyet mensuplarımızla birlikte kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde; suçun önlenmesi, suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmesi noktasında üzerine düşen görev ve sorumluluğun hakkını vererek çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürmektedir. 

Geçtiğimiz yıl içerisinde yayımlanan Kanun Hükmünde kararname çerçevesinde İçişleri bakanlığına bağlanan jandarma teşkilatımız, ülkemizin birliğine ve huzuruna kast eden terör örgütlerine karşı yürüttüğü kararlı mücadelenin sonucunda yurdumuzun bir çok bölgesini vatan hainlerinden temizleyerek ortaya koyduğu destansı başarılarla milletimizin gönlünde taht kurarak gurur vesilesi haline gelmiştir. 

 Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda ülkemizin gururu jandarma teşkilatımızın 178. kuruluş yıldönümünü canı gönülden kutluyor, terörle mücadele ve diğer görevleri sırasında hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise şükranla anıyor, tüm jandarma teşkilatına çalışmalarında başarı diliyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.