whatsapp

Konurer, hastaneye doktor atamaları yapıldı

ASAYİŞ 29.11.2018 - 12:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer, hastaneye doktor atamaları yapıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son atama kararnamesine göre, Seydişehir Devlet hastanesi bünyesinde doktor eksikliği olan bazı Branşların kadrolarına Uzman hekim atamalarının yapıldığı bildirildi. Konuyla İlgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer; hastanemiz bünyesinde hekim eksikliği olan Beyin Cerrahi Uzmanı, Nöroloji Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı kadrolarına Sağlık Bakanlığımız tarafından atamalar yapılmıştır. Hastanemize Beyin Cerrahi Uzmanı olarak Ercan Taşpınar, Nöroloji Uzmanı olarak Ayça Altınkaya, Genel Cerrahi Uzmanı olarak da Enes Şahin atanmıştır. Yeni atanan hekimlerimiz yapılacak olan güvenlik soruşturmasının ardından önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacaklardır dedi. Son yapılan atamalar sonrasında Hastane bünyesinde sadece Enfeksiyon hastalıkları uzmanı ve Psikiyatri uzmanı Branşlarında hekim eksikliğinin olduğunu söyleyen İlçe başkanı Konurer bu konuda Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerimiz devam etmektedir. Devlet hastanemizin doktor açığının giderilmesinde, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, büyük emekleri olan Sağlık bakanımız Fahrettin Koca’ya, Konya Milletvekilimiz Abdullah Ağralı’ya, AK Parti SKM Başkanı Harun Tüfekci’ye ve Konya İl sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’a teşekkür eder, doktor atamalarının ilçemize hayırlı olmasını dilerim dedi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son atama kararnamesine göre, Seydişehir Devlet hastanesi bünyesinde doktor eksikliği olan bazı Branşların kadrolarına Uzman hekim atamalarının yapıldığı bildirildi.

Konuyla İlgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer; hastanemiz bünyesinde hekim eksikliği olan Beyin Cerrahi Uzmanı, Nöroloji Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı kadrolarına Sağlık Bakanlığımız tarafından atamalar yapılmıştır. Hastanemize Beyin Cerrahi Uzmanı olarak Ercan Taşpınar, Nöroloji Uzmanı olarak Ayça Altınkaya, Genel Cerrahi Uzmanı olarak da Enes Şahin atanmıştır. Yeni atanan hekimlerimiz yapılacak olan güvenlik soruşturmasının ardından önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacaklardır dedi.

Son yapılan atamalar sonrasında Hastane bünyesinde sadece Enfeksiyon hastalıkları uzmanı ve Psikiyatri uzmanı Branşlarında hekim eksikliğinin olduğunu söyleyen İlçe başkanı Konurer bu konuda Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerimiz devam etmektedir. Devlet hastanemizin doktor açığının giderilmesinde, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, büyük emekleri olan Sağlık bakanımız Fahrettin Koca’ya, Konya Milletvekilimiz Abdullah Ağralı’ya, AK Parti SKM Başkanı Harun Tüfekci’ye ve Konya İl sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’a teşekkür eder, doktor atamalarının ilçemize hayırlı olmasını dilerim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.