whatsapp

Konurer’in babalar günü mesajı

SİYASET 18.06.2017 - 02:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’in babalar günü mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Babalar günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.
Konurer, ‘’ Hayatımız boyunca bizler için hem maddi hem de manevi anlamda desteğini esirgemeyen, iyiliğin ve huzurun sembolü olan babalarımız, sorumlu olduğu ailenin yükünü üzerinde layıkıyla taşıyan ve en iyi şartlarda yaşamamız için büyük mücadele veren gurur kaynaklarımızdır. Annelerimizle birlikte saygı ve sevgiyi en çok hak eden kişi olan babalarımız hayattaki değerli varlıklarımızdır. Ailenin temel taşlarını oluşturan, hiçbir karşılık beklemeden evlatlarını geleceğe hazırlayan, her şeyin en iyisi ailem için diyerek gece gündüz demeden bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle hayat mücadelesini sürdüren babalarımıza karşı ne kadar hürmette bulunsak haklarını asla ödeyemeyiz. Babalarımızın bu özel ve anlamlı günlerini canı gönülden kutlar, sevdikleriyle bir ömür boyu huzur ve mutluluk içerisinde güzel bir hayat sürmelerini temenni ederim’’
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Babalar günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Konurer, ‘’ Hayatımız boyunca bizler için hem maddi hem de manevi anlamda desteğini esirgemeyen, iyiliğin ve huzurun sembolü olan babalarımız, sorumlu olduğu ailenin yükünü üzerinde layıkıyla taşıyan ve en iyi şartlarda yaşamamız için büyük mücadele veren gurur kaynaklarımızdır.

Annelerimizle birlikte saygı ve sevgiyi en çok hak eden kişi olan babalarımız hayattaki değerli varlıklarımızdır. Ailenin temel taşlarını oluşturan, hiçbir karşılık beklemeden evlatlarını geleceğe hazırlayan, her şeyin en iyisi ailem için diyerek gece gündüz demeden bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle hayat mücadelesini sürdüren babalarımıza karşı ne kadar hürmette bulunsak haklarını asla ödeyemeyiz. Babalarımızın bu özel ve anlamlı günlerini canı gönülden kutlar, sevdikleriyle bir ömür boyu huzur ve mutluluk içerisinde güzel bir hayat sürmelerini temenni ederim’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.