whatsapp

Alişan Taşpınar, seçim çalışmalarını sürdürüyor

SİVİL TOPLUM (SG) - Seydişehir Gündem | 14.09.2021 - 23:27, Güncelleme: 14.09.2021 - 23:37
 

Alişan Taşpınar, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Uzman Doktor Alişan Taşpınar, seçim çalışmalarını çiftçiler toplantısıyla her mahallede sürdürüyor.
Adaylık koyma sebebinin çiftçilerden gelen yoğun talebin olduğunu belirten Taşpınar, pancar üreticisinin ciddi sıkıntılarla mücadele ettiğini belirtti. 45 bin ortağı olan bir kurumu yönetmeye talip olduğunu kaydeden Taşpınar, ‘’Pancar üreticisi Ciddi manada masrafın altında ezilmiş vaziyette. Üretici maalesef büyüyemiyor. Deneyimli ekiple başkanlığa talip olduğumuzu söylemek istiyorum. Eğer çiftçilerimiz bizi seçerse üretici hak ettiği refah düzeyine kavuşabilir. Biz o amaç doğrultusunda üreticilerimizin kazanımlarını artırmak maksadıyla adaylık çalışmalarımızı her tarafta karış karış sürdürüyoruz. 42 projemizle geliyoruz. Sorunları çözeceğiz. 29 Eylülde gerçekleşecek genel kurulda çiftçi kardeşlerimizin gereğini yapacaklarına inanıyorum” dedi.
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Uzman Doktor Alişan Taşpınar, seçim çalışmalarını çiftçiler toplantısıyla her mahallede sürdürüyor.

Adaylık koyma sebebinin çiftçilerden gelen yoğun talebin olduğunu belirten Taşpınar, pancar üreticisinin ciddi sıkıntılarla mücadele ettiğini belirtti.

45 bin ortağı olan bir kurumu yönetmeye talip olduğunu kaydeden Taşpınar, ‘’Pancar üreticisi Ciddi manada masrafın altında ezilmiş vaziyette. Üretici maalesef büyüyemiyor. Deneyimli ekiple başkanlığa talip olduğumuzu söylemek istiyorum. Eğer çiftçilerimiz bizi seçerse üretici hak ettiği refah düzeyine kavuşabilir. Biz o amaç doğrultusunda üreticilerimizin kazanımlarını artırmak maksadıyla adaylık çalışmalarımızı her tarafta karış karış sürdürüyoruz. 42 projemizle geliyoruz. Sorunları çözeceğiz. 29 Eylülde gerçekleşecek genel kurulda çiftçi kardeşlerimizin gereğini yapacaklarına inanıyorum” dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.