whatsapp

Konya- Antalya yolunda araç yoğunluğu

GÜNDEM 11.09.2016 - 17:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya- Antalya yolunda araç yoğunluğu

Kurban Bayramı tatili nedeniyle Konya- Seydişehir-Antalya karayolunda trafik yoğunluğu oluştu.
Konya-Seydişehir- Antalya karayolunda  Bayramı aileleriyle geçirmek ya da tatil için güneye gidenlerin yolculuğu devam ediyor.  Sık sık tıkanan trafik ve sıcak havadan nedeniyle yolcu ve sürücüler, zor anlar yaşarken trafik ekipleri denetimlerini sürdürüyor ve sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Yoğunluğun geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor. İnşaatı devam eden Alacabel ve Tınaztepe  tünellerinin tamamlamasıyla yüzde 8 eğim olan yol yüzde 2 ye düşecek.  Yol önemli ölçüde kısalacak. Konya, Antalya çevre yolunda günde 500, yılda 1 milyon 500 bin araç geçişiyle yoğun olmasına rağmen Türkiye’de en az trafik kazalarının yaşandığı bir yol ağına sahip.   Konya-Seydişehir- Antalya  yolunun trafik yoğunluğunun rahatlaması için hükümet 1 katrilyona yaklaşan bir yatırım gerçekleştireceği kaydedildi.
Kurban Bayramı tatili nedeniyle Konya- Seydişehir-Antalya karayolunda trafik yoğunluğu oluştu.

Konya-Seydişehir- Antalya karayolunda  Bayramı aileleriyle geçirmek ya da tatil için güneye gidenlerin yolculuğu devam ediyor. 

Sık sık tıkanan trafik ve sıcak havadan nedeniyle yolcu ve sürücüler, zor anlar yaşarken trafik ekipleri denetimlerini sürdürüyor ve sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Yoğunluğun geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

İnşaatı devam eden Alacabel ve Tınaztepe  tünellerinin tamamlamasıyla yüzde 8 eğim olan yol yüzde 2 ye düşecek.  Yol önemli ölçüde kısalacak. Konya, Antalya çevre yolunda günde 500, yılda 1 milyon 500 bin araç geçişiyle yoğun olmasına rağmen Türkiye’de en az trafik kazalarının yaşandığı bir yol ağına sahip.  

Konya-Seydişehir- Antalya  yolunun trafik yoğunluğunun rahatlaması için hükümet 1 katrilyona yaklaşan bir yatırım gerçekleştireceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.