whatsapp

Konya ilçelerinde gelecek coşkusu

SİYASET 26.10.2020 - 16:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya ilçelerinde gelecek coşkusu

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici; Partimize ilgi bizlere güç veriyor.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından başlatılan “15 Günde 15 Bin Üye” kampanyası kapsamında ilçelerdeki üye çalışmalarına katılan İl Başkanı Hasan Ekici, “Vatandaşlarımızın üye kampanyasına verdiği destek bizlere güç veriyor” dedi. Cihanbeyli ve Altınekin’de üye çalışmalarına katılan ve vatandaş ile esnaf ziyaretlerinde bulunan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, ilçelerde gördükleri teveccüh karşısında duydukları memnuniyeti dile getirerek, tüm ilçeleri ziyaret ederek halkla kucaklaşmaya devam edeceklerini ifade etti. NİTELİKLİ MUHALEFET YAPACAĞIZ Yaşanan pandemi sürecine rağmen 31 ilçenin tamamına yakınında teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Ekici, Konya’da partilerine 15 bin üye kazandırarak büyük kurultay öncesi önemli bir hedefi gerçekleştireceklerini belirtti. Konya’da devam eden ve yapılması planlanan tüm yatırımların ve halkın sorunlarının takipçisi olduğunu da hatırlatan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, nitelikli muhalefet yaparak da halka hizmet etmenin mümkün olduğunu söyledi. İNSANLAR TEDİRGİN Cihanbeyli ve Altınekin ziyaretlerinde ilçe halkının hükümetten duyduğu rahatsızlığa da değinen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Cihanbeyli ve Altınekin ilçe halkı esnaf ve vatandaş kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte oldukça tedirgin olduklarını gözlemledik. Zira masrafların artması, elektrik, doğalgaz ve temel tüketim maddelerin zamlanması ile alım gücünün düşmesi insanları kara kara düşündürüyor. Bu sürecin 2023’e kadar bu şekilde devam edeceğini düşünmüyorum. Halkın tepkilerine artık iktidar ve minik destekçileri de kayıtsız kalmayacaktır” dedi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici; Partimize ilgi bizlere güç veriyor.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından başlatılan “15 Günde 15 Bin Üye” kampanyası kapsamında ilçelerdeki üye çalışmalarına katılan İl Başkanı Hasan Ekici, “Vatandaşlarımızın üye kampanyasına verdiği destek bizlere güç veriyor” dedi. Cihanbeyli ve Altınekin’de üye çalışmalarına katılan ve vatandaş ile esnaf ziyaretlerinde bulunan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, ilçelerde gördükleri teveccüh karşısında duydukları memnuniyeti dile getirerek, tüm ilçeleri ziyaret ederek halkla kucaklaşmaya devam edeceklerini ifade etti.

NİTELİKLİ MUHALEFET YAPACAĞIZ

Yaşanan pandemi sürecine rağmen 31 ilçenin tamamına yakınında teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Ekici, Konya’da partilerine 15 bin üye kazandırarak büyük kurultay öncesi önemli bir hedefi gerçekleştireceklerini belirtti. Konya’da devam eden ve yapılması planlanan tüm yatırımların ve halkın sorunlarının takipçisi olduğunu da hatırlatan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, nitelikli muhalefet yaparak da halka hizmet etmenin mümkün olduğunu söyledi.

İNSANLAR TEDİRGİN

Cihanbeyli ve Altınekin ziyaretlerinde ilçe halkının hükümetten duyduğu rahatsızlığa da değinen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Cihanbeyli ve Altınekin ilçe halkı esnaf ve vatandaş kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte oldukça tedirgin olduklarını gözlemledik. Zira masrafların artması, elektrik, doğalgaz ve temel tüketim maddelerin zamlanması ile alım gücünün düşmesi insanları kara kara düşündürüyor. Bu sürecin 2023’e kadar bu şekilde devam edeceğini düşünmüyorum. Halkın tepkilerine artık iktidar ve minik destekçileri de kayıtsız kalmayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.