whatsapp

Konya Karate Şampiyonası Seydişehir'de Yapıldı

SPOR 03.09.2018 - 10:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya Karate Şampiyonası Seydişehir'de Yapıldı

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Karate takımı Seydişehir'de düzenlenen Konya Şampiyonasında 8 Birincilik aldı. Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Konya Karate Şampiyonasına ilçelerden 168 sporcu katıldı. 02 Eylül 2018 pazar günü Seydişehir Belediyesi'nin organize ettiği Bölge Şampiyonasına Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü karate takımımı Antrenörleri Ali Buğdaycı ve Ali Osman Güler nezaretinde 40 sporcu ile katıldı.  Şampiyonada Seydişehir Belediyesi karate takımı 8 birincilik, 12 ikincilik, 12 üçüncülük alarak Seydişehir'i başarılı bir şekilde temsil etti. Antrenörler Buğdaycı ve Güler; Bu şampiyonaya gelen hakemlerimize antrenörlerimize  ve sporcularımıza eksiksiz bir şekilde ev sahipliği yaparak özellikle bu organizasyonu Seydişehir'de olmasını sağlayan belediye başkanımız sayın Mehmet Tutal'a teşekkür ederiz" dedi.

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Karate takımı Seydişehir'de düzenlenen Konya Şampiyonasında 8 Birincilik aldı.

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Konya Karate Şampiyonasına ilçelerden 168 sporcu katıldı.

02 Eylül 2018 pazar günü Seydişehir Belediyesi'nin organize ettiği Bölge Şampiyonasına Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü karate takımımı Antrenörleri Ali Buğdaycı ve Ali Osman Güler nezaretinde 40 sporcu ile katıldı. 

Şampiyonada Seydişehir Belediyesi karate takımı 8 birincilik, 12 ikincilik, 12 üçüncülük alarak Seydişehir'i başarılı bir şekilde temsil etti.

Antrenörler Buğdaycı ve Güler; Bu şampiyonaya gelen hakemlerimize antrenörlerimize  ve sporcularımıza eksiksiz bir şekilde ev sahipliği yaparak özellikle bu organizasyonu Seydişehir'de olmasını sağlayan belediye başkanımız sayın Mehmet Tutal'a teşekkür ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.