whatsapp

Konya Valisi Canbolat Seydişehir’de

GÜNDEM 25.06.2016 - 18:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya Valisi Canbolat Seydişehir’de

Konya Valisi Yakup Canbolat, Kaymakamlık tarafından şehit yakınları ve Gazilere verilen iftara katılmak üzere Seydişehir’e geldi.
İlk olarak Seydişehir Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Canbolat, Kaymakamlık hizmet binası önünde Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı mehmet Tutal, Garnizon komutanı J.Üstteğmen Ümit Sezgin, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından makama geçen Vali Canbolat, Kaymakam Özyiğit beraberindeki heyetle bir süre sohbet etti.
Konya Valisi Yakup Canbolat, Kaymakamlık tarafından şehit yakınları ve Gazilere verilen iftara katılmak üzere Seydişehir’e geldi.

İlk olarak Seydişehir Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Canbolat, Kaymakamlık hizmet binası önünde Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı mehmet Tutal, Garnizon komutanı J.Üstteğmen Ümit Sezgin, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından makama geçen Vali Canbolat, Kaymakam Özyiğit beraberindeki heyetle bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.