whatsapp

Konya Valisi Canbolat Seydişehir'de

GÜNDEM 31.03.2017 - 11:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya Valisi Canbolat Seydişehir'de

Konya Valisi Yakup Canbolat, istek ve talepleri değerlendirmek üzere Seydişehir’e geldi.
Kültür salonunda, Seydişehir ve Derebucak muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Canbolat, Seydişehir Kaymakamlığınıve Belediyeyi ziyaret etti. Burada bir açıklama yapan Vali Canbolat, “Muhtarlar toplantısı kapsamında Seydişehir ilçemize geldik. Bu tür toplantılarımızı ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizdeki sorunların neler olduğu ve nasıl çözüm üretilebileceği konularında değerlendirmeler yaptık. Bizim açımızdan olumluydu, Seydişehir ve Derebucak ilçelerimizin sorunlarını yerinde tespit edip bu sorunları raporlayacağız. Çözebileceklerimizi çözüp, çözemeyeceklerimizi de gerekli makamlara ileteceğiz. Bu düşüncelerle İlçe belediye başkanlarımıza, ilçe kaymakamımıza bana eşlik ettikleri için teşekkür ederim” dedi. Başkan Tutal ise, "Konya Valimiz Yakup Canbolat’a ilçemize gelerek ilçemizle ilgili sorunlarımızı dinleyip değerlendirmede bulundukları için şahsım ve şehrim adına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de sayın valimizle istişarelerde bulunarak Seydişehir ilçemizin sorunlarına çözüm aramaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Vali Canbolat’a Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa eşlik etti.
Konya Valisi Yakup Canbolat, istek ve talepleri değerlendirmek üzere Seydişehir’e geldi.

Kültür salonunda, Seydişehir ve Derebucak muhtarlarıyla bir araya gelen

Vali Canbolat, Seydişehir Kaymakamlığınıve Belediyeyi ziyaret etti.
Burada bir açıklama yapan Vali Canbolat, “Muhtarlar toplantısı kapsamında Seydişehir ilçemize geldik. Bu tür toplantılarımızı ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizdeki sorunların neler olduğu ve nasıl çözüm üretilebileceği konularında değerlendirmeler yaptık. Bizim açımızdan olumluydu, Seydişehir ve Derebucak ilçelerimizin sorunlarını yerinde tespit edip bu sorunları raporlayacağız. Çözebileceklerimizi çözüp, çözemeyeceklerimizi de gerekli makamlara ileteceğiz. Bu düşüncelerle İlçe belediye başkanlarımıza, ilçe kaymakamımıza bana eşlik ettikleri için teşekkür ederim” dedi.
Başkan Tutal ise, "Konya Valimiz Yakup Canbolat’a ilçemize gelerek ilçemizle ilgili sorunlarımızı dinleyip değerlendirmede bulundukları için şahsım ve şehrim adına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de sayın valimizle istişarelerde bulunarak Seydişehir ilçemizin sorunlarına çözüm aramaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vali Canbolat’a Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.