whatsapp

Konyaspor futbol okulları faaliyetlerine başladı

SPOR 20.11.2018 - 20:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konyaspor futbol okulları faaliyetlerine başladı

Konyaspor Futbol Okullarının Seydişehir’defaaliyete geçmesi münasebetiyle hazırlık maçı düzenlendi. Minikler, küçükler ve yıldızlar kategorisinde olmak üzere üç farklı yaş gruplarına hitap edecek olan Konyaspor Futbol Okulunun çalışmaları İlçemiz İsmet Şen Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Turgay Öncel tarafından yürütülecek. Amacının çocuklarımızın topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması olan futbol okullarının İlçemiz gençliğinin ruh ve beden sağlığı bakımından gelişimine katkı sağlayacağına inandığını belirten Kaymakam Erdoğan Konyaspor Futbol Okulunun İlçemiz ve gençlerimiz için hayırlı olmasını diler, Konyaspor yöneticileri ve görevli öğretmenimize teşekkür ederim '' dedi.

Konyaspor Futbol Okullarının Seydişehir’defaaliyete geçmesi münasebetiyle hazırlık maçı düzenlendi.

Minikler, küçükler ve yıldızlar kategorisinde olmak üzere üç farklı yaş gruplarına hitap edecek olan Konyaspor Futbol Okulunun çalışmaları İlçemiz İsmet Şen Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Turgay Öncel tarafından yürütülecek.

Amacının çocuklarımızın topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması olan futbol okullarının İlçemiz gençliğinin ruh ve beden sağlığı bakımından gelişimine katkı sağlayacağına inandığını belirten Kaymakam Erdoğan Konyaspor Futbol Okulunun İlçemiz ve gençlerimiz için hayırlı olmasını diler, Konyaspor yöneticileri ve görevli öğretmenimize teşekkür ederim '' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.