whatsapp

Köpekler aç kalmasın, korona virüsünden korunsun

YAŞAM 04.04.2020 - 00:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Köpekler aç kalmasın, korona virüsünden korunsun

Konya’nın Seydişehir ilçesinde belediye tarafından köpek barınağında gönüllü olarak sokak hayvanlarının bakımını yapan Ayla Sayar, aç kalmasınlar diye mama desteği bekliyor. Aylık gelirini köpeklerin bakım ve yiyeceklerine harcayan Ayla Sayar, maddi gücünün yetmediğini barınaktaki can dostların yiyecek sıkıntısı yaşadığını söyledi. Ayla Sayar şunları söyledi, ‘’Barınakta 230 köpek var. Bu sayı yeni doğanlarla daha da çoğalacak. Ben onlar için her şeye katlanırım. Hayatımı onlara adadım. Onların mutluluğu benim mutluluğum. Onlar aç kalmasın diye her gün buraya geliyorum. Herkesi buradaki güzelliği, mutluluğu görmeye davet ediyorum. Amacım sokak hayvanları aç kalmasın bu nedenle mama desteği bekliyorum. Şu an sadece kuru ekmek verebiliyoruz. Onu da yemiyorlar. Korana virüsünün yaygın olduğu günlerde bu salgından can dostlarımızı korumak için iyi beslemeliyiz.’’ diye konuştu.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde belediye tarafından köpek barınağında gönüllü olarak sokak hayvanlarının bakımını yapan Ayla Sayar, aç kalmasınlar diye mama desteği bekliyor.

Aylık gelirini köpeklerin bakım ve yiyeceklerine harcayan Ayla Sayar, maddi gücünün yetmediğini barınaktaki can dostların yiyecek sıkıntısı yaşadığını söyledi.

Ayla Sayar şunları söyledi, ‘’Barınakta 230 köpek var. Bu sayı yeni doğanlarla daha da çoğalacak. Ben onlar için her şeye katlanırım. Hayatımı onlara adadım. Onların mutluluğu benim mutluluğum. Onlar aç kalmasın diye her gün buraya geliyorum. Herkesi buradaki güzelliği, mutluluğu görmeye davet ediyorum. Amacım sokak hayvanları aç kalmasın bu nedenle mama desteği bekliyorum. Şu an sadece kuru ekmek verebiliyoruz. Onu da yemiyorlar. Korana virüsünün yaygın olduğu günlerde bu salgından can dostlarımızı korumak için iyi beslemeliyiz.’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.