whatsapp

Korona denetimleri sıklaştırıldı

SAĞLIK 19.08.2020 - 16:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Korona denetimleri sıklaştırıldı

Görüntülü..
İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge çerçevesinde ülke genelinde bugün eş zamanlı olarak ‘Covid-19 Tedbirleri Denetimi’ Seydişehir’de yapılıyor. Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı zabıta ekipleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden oluşan bir heyet, şehir merkezinde faaliyette bulunan kahvehane ve çay ocakları, berber ve kuaförleri ziyaret ederek vatandaşlara korona virüs salgınına karşı yapılması ve alınması gereken önlemleri anlattı. Esnaf ve vatandaşlardan kurallara uymalarını ve maske takmalarını istedi. Korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını da denetleyen ekipler, “Sağlık için hepimiz için" sloganıyla yapılan denetimlerde vatandaşların sosyal mesafe kuralına maske takmalarına da uymalarını, istedi.
Görüntülü..

İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge çerçevesinde ülke genelinde bugün eş zamanlı olarak ‘Covid-19 Tedbirleri Denetimi’ Seydişehir’de yapılıyor.
Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı zabıta ekipleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden oluşan bir heyet, şehir merkezinde faaliyette bulunan kahvehane ve çay ocakları, berber ve kuaförleri ziyaret ederek vatandaşlara korona virüs salgınına karşı yapılması ve alınması gereken önlemleri anlattı. Esnaf ve vatandaşlardan kurallara uymalarını ve maske takmalarını istedi.
Korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını da denetleyen ekipler, “Sağlık için hepimiz için" sloganıyla yapılan denetimlerde vatandaşların sosyal mesafe kuralına maske takmalarına da uymalarını, istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.