whatsapp

Korona düğünlerde oynuyor!

SİVİL TOPLUM 15.08.2020 - 01:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Korona düğünlerde oynuyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü nedeniyle bir düzine tedbir alınırken, yapılan düğünlerde ‘Sosyal mesafe’ ve ‘Maske’ zorunluluğu yönetmeliklerine bir türlü uyulmuyor. Düğün ve nişan törenlerini izleme ekibi oluşturuldu fakat buna rağmen düğün salonlarındaki yasa tanımamazlık sürüyor. Maalesef Düğün Salonlarında maske ve sosyal mesafe kuralı yok sayılıyor. Düğünlerde gelin ve damadın dışında piste hiç kimsenin oynamaması gerekirken yönetmeliklere uyulmadığı görülüyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü nedeniyle bir düzine tedbir alınırken, yapılan düğünlerde ‘Sosyal mesafe’ ve ‘Maske’ zorunluluğu yönetmeliklerine bir türlü uyulmuyor.

Düğün ve nişan törenlerini izleme ekibi oluşturuldu fakat buna rağmen düğün salonlarındaki yasa tanımamazlık sürüyor.

Maalesef Düğün Salonlarında maske ve sosyal mesafe kuralı yok sayılıyor.

Düğünlerde gelin ve damadın dışında piste hiç kimsenin oynamaması gerekirken yönetmeliklere uyulmadığı görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.