whatsapp

Korona virüs denetimi

SİVİL TOPLUM 14.03.2021 - 15:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Korona virüs denetimi

Seydişehir’de korona virüs salgını ile mücadele kapsamında kısıtlamada açık olan marketler, kasaplar umuma açık işletmeler denetlendi. Seydişehir Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Orman ve Tarım, Emniyet, Sağlık, Zabıta Müdürlüğü ekiplerince korona virüs denetimi gerçekleştirildi. Hafta sonu kısıtlamasında açık olan işletmelere girerek tek tek inceledi. İşletmelerde maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını yerinde kontrol eden ekipler, 'Kısıtlamadan muaf olan işletmelerimizde denetimlerimiz devam ediyoruz. Belirlenen eksikliklerle ilgili olarak da uyarılarda bulunuyoruz’’ dediler.

Seydişehir’de korona virüs salgını ile mücadele kapsamında kısıtlamada açık olan marketler, kasaplar umuma açık işletmeler denetlendi.

Seydişehir Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Orman ve Tarım, Emniyet, Sağlık, Zabıta Müdürlüğü ekiplerince korona virüs denetimi gerçekleştirildi.

Hafta sonu kısıtlamasında açık olan işletmelere girerek tek tek inceledi. İşletmelerde maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını yerinde kontrol eden ekipler, 'Kısıtlamadan muaf olan işletmelerimizde denetimlerimiz devam ediyoruz. Belirlenen eksikliklerle ilgili olarak da uyarılarda bulunuyoruz’’ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.