whatsapp

Korona virüs vakaları en aza indi

BELEDİYE 25.01.2021 - 12:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Korona virüs vakaları en aza indi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Pandemi ile mücadelede hafta içi akşam 21.00’da başlayıp sabah 05.00’da biten sona eren ve hafta sonu da tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları ile alınan tedbir ve sıkı denetimler sonucu vakaların en aza indiğini belirtti. Alınan tedbirlerin olumlu sonuç verdiğini kaydeden başkan Tutal, Aşılama süreci devam ederken tedbirlerin ve uygulamaların ara vermeden devam edeceğini söyledi. Başkan Tutal; “Zabıta birimlerimizin denetimleri, Fen müdürlüğü ekiplerimizin ilçe genelinde yaptığı temizlik çalışmaları alınan sıkı tedbirlerle birlikte vaka sayılarımızda gözle görülen bir düşüş yaşandı. Şükürler olsun ki günlük 80 ila 100 arasında değişen vaka sayımız, şu an bazı günler 5-10 bazı günler hiç olmamak kaydıyla seyrine devam ediyor. Bunu korumak ve sona gelmek bizim elimizde, alınan önlemlere ve kurallara uyduğumuz sürece inşallah güzel günlere daha da yaklaşıyoruz” dedi. Sağlık çalışanlarının aşılama çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Tutal; “Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de sağlık çalışanlarımızın aşılama süreci tamamlandı. Aşılama programına göre aşılama süreci aynı hassasiyetle devam edecek. Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, Pandemi Kurulumuz denetimlerine taviz vermeden devam ediyor. Hemşehrilerimiz de bu kurallara ve tedbirlere hassasiyet göstermeye devam ediyor. İlçe sakinlerimize gösterdikleri hassasiyetten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin gayreti ve inancıyla, rehavete kapılmadan en kısa sürede salgından kurtulup, normalleşme sürecine geçişi sağlayacağız. İnşallah hep birlikte salgını bitireceğiz" diye konuştu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Pandemi ile mücadelede hafta içi akşam 21.00’da başlayıp sabah 05.00’da biten sona eren ve hafta sonu da tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları ile alınan tedbir ve sıkı denetimler sonucu vakaların en aza indiğini belirtti.

Alınan tedbirlerin olumlu sonuç verdiğini kaydeden başkan Tutal, Aşılama süreci devam ederken tedbirlerin ve uygulamaların ara vermeden devam edeceğini söyledi.

Başkan Tutal; “Zabıta birimlerimizin denetimleri, Fen müdürlüğü ekiplerimizin ilçe genelinde yaptığı temizlik çalışmaları alınan sıkı tedbirlerle birlikte vaka sayılarımızda gözle görülen bir düşüş yaşandı. Şükürler olsun ki günlük 80 ila 100 arasında değişen vaka sayımız, şu an bazı günler 5-10 bazı günler hiç olmamak kaydıyla seyrine devam ediyor. Bunu korumak ve sona gelmek bizim elimizde, alınan önlemlere ve kurallara uyduğumuz sürece inşallah güzel günlere daha da yaklaşıyoruz” dedi.

Sağlık çalışanlarının aşılama çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Tutal; “Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de sağlık çalışanlarımızın aşılama süreci tamamlandı. Aşılama programına göre aşılama süreci aynı hassasiyetle devam edecek. Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, Pandemi Kurulumuz denetimlerine taviz vermeden devam ediyor. Hemşehrilerimiz de bu kurallara ve tedbirlere hassasiyet göstermeye devam ediyor. İlçe sakinlerimize gösterdikleri hassasiyetten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin gayreti ve inancıyla, rehavete kapılmadan en kısa sürede salgından kurtulup, normalleşme sürecine geçişi sağlayacağız. İnşallah hep birlikte salgını bitireceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.