whatsapp

Koronavirüse karşı dezenfekte harekâtı

BELEDİYE 13.03.2020 - 12:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Koronavirüse karşı dezenfekte harekâtı

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde Korona virüsüne karşı dezenfekte çalışmaları başlatıldı. Belediye fen müdürlüğü ekipleri tarafından parklarda, kamu kurum ve kuruluşlarında, toplu alanlarda virüse karşı ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Belediye yetkilileri saha çalışmalarına aralıksız devam edildiğini ifade ederek, dezenfekte çalışmalarının ilçe genelinde devam edeceğini ve gerekli tedbirlerin alınacağını belirttiler.

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde Korona virüsüne karşı dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

Belediye fen müdürlüğü ekipleri tarafından parklarda, kamu kurum ve kuruluşlarında, toplu alanlarda virüse karşı ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Belediye yetkilileri saha çalışmalarına aralıksız devam edildiğini ifade ederek, dezenfekte çalışmalarının ilçe genelinde devam edeceğini ve gerekli tedbirlerin alınacağını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.