whatsapp

Koronaya karşı kötü sınav veriyoruz

SAĞLIK 22.08.2020 - 02:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Koronaya karşı kötü sınav veriyoruz

Korona salgını konusunda Seydişehir olarak kötü bir sınav verdik. Seydişehir'de Günlük vaka sayı 30 -35 karantina ki kişi sayısı 450 seviyesinde. Son verilere göre, günde yaklaşık 30-35 kişiye korona virüs testi pozitif çıkıyor. Şu ana kadar karantinada  bulunan kişi  sayısı 450  rakamlarına ulaştı. İlçemizde bugüne kadar tahmini ölüm sayısı 13 civarında. Buna rağmen kent merkezindeki en işlek noktalarda gezerken insanlar  maske takmadığı, maskesini çenesine kadar indirdiği ve sosyal mesafe kuralına  uymaları  noktasında   sıkı denetim yapılarak cezai  müeyyide  uygulanmaya  geçildi. Vakanın ilk görüldüğü Mart ayından buyana Mesai mefhumunu unutarak gece gündüz,  hafta içi, hafta sonu demeden öz verile çalışan sağlık ekiplerine hiç kimse yardımcı olmadığı gibi  işini zorlaştırıyorlar.

Korona salgını konusunda Seydişehir olarak kötü bir sınav verdik.

Seydişehir'de Günlük vaka sayı 30 -35 karantina ki kişi sayısı 450 seviyesinde.

Son verilere göre, günde yaklaşık 30-35 kişiye korona virüs testi pozitif çıkıyor.

Şu ana kadar karantinada  bulunan kişi  sayısı 450  rakamlarına ulaştı. İlçemizde bugüne kadar tahmini ölüm sayısı 13 civarında.

Buna rağmen kent merkezindeki en işlek noktalarda gezerken insanlar  maske takmadığı, maskesini çenesine kadar indirdiği ve sosyal mesafe kuralına  uymaları  noktasında   sıkı denetim yapılarak cezai  müeyyide  uygulanmaya  geçildi.

Vakanın ilk görüldüğü Mart ayından buyana Mesai mefhumunu unutarak gece gündüz,  hafta içi, hafta sonu demeden öz verile çalışan sağlık ekiplerine hiç kimse yardımcı olmadığı gibi  işini zorlaştırıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.