whatsapp

Köylerde çiftçi vatandaşlara maske dağıtıldı

SİVİL TOPLUM 02.05.2020 - 01:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Köylerde çiftçi vatandaşlara maske dağıtıldı

Yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile gönderilen maske ve kolonyalar Seydişehir Kaymakamlığı aracılığıyla köy muhtarları ve jandarma tarafından dağıtıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni tip korona virüs salgını tedbirleri doğrultusunda, 65 ve üzeri yaşlardaki vatandaşlara maske dağıtımı Seydişehir’in 39 mahallesinde dağıtımı gerçekleşti. Dağıtılan paketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mektubu da yer aldı. Köylere götürülen maskelerin muhtar ve jandarma ekiplerince dağıtıldığını dile getiren Tepecik köyü muhtarı Mehmet Acar, yaptığı açıklamada, jandarma ekipleriyle birlikte köy sakinlerini salgına karşı uyardıklarını ve tedbirler hakkında bilgi verdiklerini söyledi. Muhtar Acar, ‘’ Sayın Cumhurbaşkanımızın Göndermiş Olduğu Maske ve Kolonyaları Jandarmamızla Beraber 65 Yaş Üstü Köylülerimize Dağıttık Emeği Geçen Herkesten Allah razı olsun. Tarımsal işlerde dolayı çiftçilerimiz tarlalarda yazılarda bu maske ve kolonyalar isabetli oldu’’ Dedi.

Yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile gönderilen maske ve kolonyalar Seydişehir Kaymakamlığı aracılığıyla köy muhtarları ve jandarma tarafından dağıtıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni tip korona virüs salgını tedbirleri doğrultusunda, 65 ve üzeri yaşlardaki vatandaşlara maske dağıtımı Seydişehir’in 39 mahallesinde dağıtımı gerçekleşti. Dağıtılan paketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mektubu da yer aldı.

Köylere götürülen maskelerin muhtar ve jandarma ekiplerince dağıtıldığını dile getiren Tepecik köyü muhtarı Mehmet Acar, yaptığı açıklamada, jandarma ekipleriyle birlikte köy sakinlerini salgına karşı uyardıklarını ve tedbirler hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

Muhtar Acar, ‘’ Sayın Cumhurbaşkanımızın Göndermiş Olduğu Maske ve Kolonyaları Jandarmamızla Beraber 65 Yaş Üstü Köylülerimize Dağıttık Emeği Geçen Herkesten Allah razı olsun. Tarımsal işlerde dolayı çiftçilerimiz tarlalarda yazılarda bu maske ve kolonyalar isabetli oldu’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.