whatsapp

Kuğulu Er Meydanında Başpehlivan İsmail Koç Oldu

SPOR 02.05.2018 - 00:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kuğulu Er Meydanında Başpehlivan İsmail Koç Oldu

Seydişehir Belediyesi Kuğulu er meydanı 2. ci yağlı güreş müsabakalarında Konya’lı İsmail Koç başpehlivan oldu.
Kuğulu Park alanında yapılan ikinci yağlı güreşte, başpehlivanlık için finalde, geçen yılın Kırkpınar Başpehlivanı Abdullah Güngör ile karşılaştı. Güreş severlerin ilgiyle izlediği mücadeleyi rakibini tuş ederek mağlup eden Koç 2018 yılı Seydişehir başpehlivanı oldu. Bu sonuçla Abdullah Güngör ikinci olduğu müsabakalarda, İsmail Balaban da üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren pehlivanlara madalya ve kupaları Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile diğer ilçe protokolünce verildi. Müsabakaya, Orman ve Suişleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seydişehir Belediyesi Kuğulu er meydanı 2. ci yağlı güreş müsabakalarında Konya’lı İsmail Koç başpehlivan oldu.

Kuğulu Park alanında yapılan ikinci yağlı güreşte, başpehlivanlık için finalde, geçen yılın Kırkpınar Başpehlivanı Abdullah Güngör ile karşılaştı. Güreş severlerin ilgiyle izlediği mücadeleyi rakibini tuş ederek mağlup eden Koç 2018 yılı Seydişehir başpehlivanı oldu.
Bu sonuçla Abdullah Güngör ikinci olduğu müsabakalarda, İsmail Balaban da üçüncülüğü elde etti.
Dereceye giren pehlivanlara madalya ve kupaları Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile diğer ilçe protokolünce verildi.

Müsabakaya, Orman ve Suişleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.