whatsapp

Kuğulu park kuraklığın pençesinde

TURİZM 17.11.2016 - 11:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kuğulu park kuraklığın pençesinde

Seydişehir'in önemli mesire alanlarından birisi olan Kuğulu Park içerisindeki gölet kurumaya yüz tuttu.
essizliğin aktığı kuğulu pınarları da kururken gölet içerisindeki ördek ve kuğu kuşları yer yer kalan küçük su birikintileri ve çamur içinde yaşamaya çalışıyor. Havaların kurak gitmesinden dolayı kuğulu parkın etkilendiğini belirten  yetkililer, göletteki suyun çekilmesi nedeniyle endişe duyduğunu söyledi.  Kuğulu parkın bir kuş cenneti olduğunu kaydeden yetkililer, ‘’Vatandaşlarımız buraya gelir hep piknik yapar hem de ördek ve kuğu kuşlarıyla eğlenirdi. Şu anda sular hızla çekiliyor. Burada yaşayan kuşların durumu da tehlikeye düşüyor. Gölet ve ördekler kuraklığın kurbanı oldu.’’dedi.
Seydişehir'in önemli mesire alanlarından birisi olan Kuğulu Park içerisindeki gölet kurumaya yüz tuttu.

essizliğin aktığı kuğulu pınarları da kururken gölet içerisindeki ördek ve kuğu kuşları yer yer kalan küçük su birikintileri ve çamur içinde yaşamaya çalışıyor.

Havaların kurak gitmesinden dolayı kuğulu parkın etkilendiğini belirten  yetkililer, göletteki suyun çekilmesi nedeniyle endişe duyduğunu söyledi. 
Kuğulu parkın bir kuş cenneti olduğunu kaydeden yetkililer, ‘’Vatandaşlarımız buraya gelir hep piknik yapar hem de ördek ve kuğu kuşlarıyla eğlenirdi. Şu anda sular hızla çekiliyor. Burada yaşayan kuşların durumu da tehlikeye düşüyor. Gölet ve ördekler kuraklığın kurbanı oldu.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.