whatsapp

Kuğulu parkın ördekleri ilgi odağı oldu

TURİZM 13.02.2017 - 08:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kuğulu parkın ördekleri ilgi odağı oldu

Seydişehir’de etkili olan kar yağışı ile birlikte şehrin sembol olmuş mekânlarında kuğulu parktaki ördekler ilçe sakinlerinin ilgi odağı oldu.
Karı fırsat bilen vatandaşlar, gezmek için kuğulu parkı doldurdu. Kar manzaralı fotoğraf çektirenler, kardan adam yapıp kartopu oynayanların yanı sıra hayvanlara yem verenler de oldu.  Ördeklerle birlikte kuğulu parkta seyirlik görüntüler oluştu. İlçe sakinlerinden Hüseyin Can,’’Çocuklarla birlikte geldik. Kuğulu parkta kar güzelliği oluşmuş. Ördeklerde bu güzel mekânda çocuklarımıza eğlence kaynağı oluşturuyor. Özellikle çocuklar hem ördeklerin suda yüzmelerini izliyor hem de yemliyorlar." diye konuştu.  Konya’dan ailesiyle birlikte gelen Ramazan Bulut, ‘’Selçuk Üniversitesi gazetecilik bölümünde okuyorum. Burayı çok merak ediyordum. Kuğulu park kar ile birlikte bir başka güzel. Hakikaten bir doğa harikası ördekler de görsel şölen sunuyor. Burada kart postallık manzara var bol bol fotoğraf çekimi yapıyorum.’’dedi.
Seydişehir’de etkili olan kar yağışı ile birlikte şehrin sembol olmuş mekânlarında kuğulu parktaki ördekler ilçe sakinlerinin ilgi odağı oldu.

Karı fırsat bilen vatandaşlar, gezmek için kuğulu parkı doldurdu. Kar manzaralı fotoğraf çektirenler, kardan adam yapıp kartopu oynayanların yanı sıra hayvanlara yem verenler de oldu. 

Ördeklerle birlikte kuğulu parkta seyirlik görüntüler oluştu.

İlçe sakinlerinden Hüseyin Can,’’Çocuklarla birlikte geldik. Kuğulu parkta kar güzelliği oluşmuş. Ördeklerde bu güzel mekânda çocuklarımıza eğlence kaynağı oluşturuyor. Özellikle çocuklar hem ördeklerin suda yüzmelerini izliyor hem de yemliyorlar." diye konuştu. 

Konya’dan ailesiyle birlikte gelen Ramazan Bulut, ‘’Selçuk Üniversitesi gazetecilik bölümünde okuyorum. Burayı çok merak ediyordum. Kuğulu park kar ile birlikte bir başka güzel. Hakikaten bir doğa harikası ördekler de görsel şölen sunuyor. Burada kart postallık manzara var bol bol fotoğraf çekimi yapıyorum.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.