whatsapp

Kuğulu tabiat parkı proje çalışması

BELEDİYE 24.07.2018 - 12:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kuğulu tabiat parkı proje çalışması

Seydişehir’de Orman Genel Müdürlüğü uzmanlarının katılımıyla Kuğulu Tabiat Parkı proje değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Orman Genel Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personelleri, Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve İmar Müdürü katıldı. Proje çalışmalarının hız kazandığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu Parkın A tipi tabiat parkı olarak ilan edildiğini söyledi. Orman Genel Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından planlanan çalışmalar ele alındığını kaydeden Tutal, ‘’Seydişehir 'in sembolü olacak 1,7 milyon metrekarelik alanda çalışmalarımız devam ediyor. Proje maliyeti 79 milyon liradır. Bu konuda emeği geçen eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekçi ve Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’na teşekkür ediyorum  " şeklinde konuştu.

Seydişehir’de Orman Genel Müdürlüğü uzmanlarının katılımıyla Kuğulu Tabiat Parkı proje değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Orman Genel Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personelleri, Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve İmar Müdürü katıldı.

Proje çalışmalarının hız kazandığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu Parkın A tipi tabiat parkı olarak ilan edildiğini söyledi.

Orman Genel Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından planlanan çalışmalar ele alındığını kaydeden Tutal, ‘’Seydişehir 'in sembolü olacak 1,7 milyon metrekarelik alanda çalışmalarımız devam ediyor. Proje maliyeti 79 milyon liradır. Bu konuda emeği geçen eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekçi ve Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’na teşekkür ediyorum  " şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.