whatsapp

Kur’an kursları yıl sonu etkinliği

EĞİTİM 12.05.2018 - 12:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kur’an kursları yıl sonu etkinliği

Seydişehir Müftülüğü bünyesinde hizmet veren 4-6 yaş gurubu Kur’an kursları 2017-2018 eğitim öğretim yılsonu etkinliği düzenlendi.
Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen programda 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencileri yıl içerisinde edindikleri maharetlerini sergilediler. Gösterilerde Kur’an Kursu öğreticilerinin çalıştırdığı öğrenciler hazırladıkları ilahiler, şiirler ve Kur’an-ı Kerim’den süreler ve ayetler okuyarak gösterdikleri olağanüstü performansları ile izleyenlere coşku dolu anlar yaşattılar. Kaymakam Aydın Erdoğan yaptığı konuşmada, ” Bu eğitimlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu. Yapılan program sonrasında İlçe Müftüsü Kemal Demirel, protokol üyelerine, velilere ve vatandaşlara din görevlilerine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Seydişehir Müftülüğü bünyesinde hizmet veren 4-6 yaş gurubu Kur’an kursları 2017-2018 eğitim öğretim yılsonu etkinliği düzenlendi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen programda 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencileri yıl içerisinde edindikleri maharetlerini sergilediler.

Gösterilerde Kur’an Kursu öğreticilerinin çalıştırdığı öğrenciler hazırladıkları ilahiler, şiirler ve Kur’an-ı Kerim’den süreler ve ayetler okuyarak gösterdikleri olağanüstü performansları ile izleyenlere coşku dolu anlar yaşattılar.

Kaymakam Aydın Erdoğan yaptığı konuşmada, ” Bu eğitimlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan program sonrasında İlçe Müftüsü Kemal Demirel, protokol üyelerine, velilere ve vatandaşlara din görevlilerine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.