whatsapp

Kurban satışları üreticinin yüzünü güldürdü

GÜNDEM 12.08.2019 - 04:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kurban satışları üreticinin yüzünü güldürdü

Seydişehirli vatandaşlar, Kurban Bayramı'nın 1. gününde sabahın erken saatlerinden itibaren kurbanlıklarını kesti. Bazı vatandaşlar, fiyatların daha uygun olması sebebiyle kurbanlıkları bayramın ilk günü almayı tercih etti. Yurt genelinde olduğu gibi Seydişehir’de de vatandaşlar Kurban Bayramı'nın ilk günü kurbanlıkları kesmeye başladı. Kurban satıcıları bu yılki satışlardan memnun olduğunu belirtirken, fiyatların daha uygun olması sebebiyle bazı vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kurban pazarlarına koşarak satıcılarla pazarlık yaptı. Küçükbaş hayvanlarını arefe gününe kadar sattığını belirten üretici Alpaslan Cura, “Bayram güzel geçiyor. Bu yıl satışlar güzel oldu” diye konuştu. Emekli Mehmet Çal ise, emekli ikramiyesine ancak bir kurban aldığını dile getirdi.

Seydişehirli vatandaşlar, Kurban Bayramı'nın 1. gününde sabahın erken saatlerinden itibaren kurbanlıklarını kesti. Bazı vatandaşlar, fiyatların daha uygun olması sebebiyle kurbanlıkları bayramın ilk günü almayı tercih etti.

Yurt genelinde olduğu gibi Seydişehir’de de vatandaşlar Kurban Bayramı'nın ilk günü kurbanlıkları kesmeye başladı. Kurban satıcıları bu yılki satışlardan memnun olduğunu belirtirken, fiyatların daha uygun olması sebebiyle bazı vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kurban pazarlarına koşarak satıcılarla pazarlık yaptı.

Küçükbaş hayvanlarını arefe gününe kadar sattığını belirten üretici Alpaslan Cura, “Bayram güzel geçiyor. Bu yıl satışlar güzel oldu” diye konuştu.

Emekli Mehmet Çal ise, emekli ikramiyesine ancak bir kurban aldığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.