whatsapp

Kurtoğlu, organik ürünler sunuyor

SİVİL TOPLUM 10.09.2020 - 04:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kurtoğlu, organik ürünler sunuyor

Seydişehir Uludağ caddesinde aktar olarak çalışmalarına devam eden Kurtoğlu Kuruyemiş yaşanan pandemi Sürecinde de müşterilerine hizmete aralıksız devam ediyor. İşletme sahibi Ahmet Kurt ve Talip Kurt yaptığı açıklamada, uzun yıllardır Seydişehir ve bölge halkına hizmet ettiklerini söyledi. İşyerlerini modern şekilde yeniden dizayn ettiklerini belirten Kurt sözlerini şöyle sürdürdü, “kuruyemiş,  bal çeşitleri, pekmez, tahin, şifalı bitkileri tamamen organik olarak halkımızın hizmetine sunduk.  Uzun süredir halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmadık, bundan sonra da aynı ciddiyet ile tamamen organik ürünlerimizi halkımıza sunacağız, halkımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz.”

Seydişehir Uludağ caddesinde aktar olarak çalışmalarına devam eden Kurtoğlu Kuruyemiş yaşanan pandemi Sürecinde de müşterilerine hizmete aralıksız devam ediyor.

İşletme sahibi Ahmet Kurt ve Talip Kurt yaptığı açıklamada, uzun yıllardır Seydişehir ve bölge halkına hizmet ettiklerini söyledi.

İşyerlerini modern şekilde yeniden dizayn ettiklerini belirten Kurt sözlerini şöyle sürdürdü, “kuruyemiş,  bal çeşitleri, pekmez, tahin, şifalı bitkileri tamamen organik olarak halkımızın hizmetine sunduk.  Uzun süredir halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmadık, bundan sonra da aynı ciddiyet ile tamamen organik ürünlerimizi halkımıza sunacağız, halkımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.