whatsapp

Kuşak güreşleri tamamlandı

SPOR 09.05.2018 - 08:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kuşak güreşleri tamamlandı

Seydişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar 3. Grup Kuşak Güreşi madalya töreni ile sona erdi.
Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Konya, Adana, Sivas, Kilis, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Van İllerinden sporcuların katıldığı müsabakalarda bayanlar yıldız kategorisinde Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Bayanlarda takım halinde birinci olurken, erkekler takım halinde üçüncülük elde etti. İki gün devam eden güreş müsabakaları hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Soner Balcı, “Türkiye’de bir ilçede ilk defa böyle organizasyonun yapılması bizler açısından onur ve gurur vericiydi. Türkiye Yıldızlar 3. Grup Kuşak Güreşi Yarı Final Müsabakasında birbirinden değerli sporcularımızın centilmence ve çekişmeli maçlarına tanıklık ettik. Sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi. Madalya törenine, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer,  Federasyon Teknik Komite Üyesi Hüsamettin Çelik, Federasyon Başkanı Dr. Hakan Kazancı, İlçe jandarma Karakol Komutanı Mehmet Akif Başak, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Soner Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.
Seydişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar 3. Grup Kuşak Güreşi madalya töreni ile sona erdi.

Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Konya, Adana, Sivas, Kilis, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Van İllerinden sporcuların katıldığı müsabakalarda bayanlar yıldız kategorisinde Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Bayanlarda takım halinde birinci olurken, erkekler takım halinde üçüncülük elde etti.

İki gün devam eden güreş müsabakaları hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Soner Balcı, “Türkiye’de bir ilçede ilk defa böyle organizasyonun yapılması bizler açısından onur ve gurur vericiydi. Türkiye Yıldızlar 3. Grup Kuşak Güreşi Yarı Final Müsabakasında birbirinden değerli sporcularımızın centilmence ve çekişmeli maçlarına tanıklık ettik. Sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Madalya törenine, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer,  Federasyon Teknik Komite Üyesi Hüsamettin Çelik, Federasyon Başkanı Dr. Hakan Kazancı, İlçe jandarma Karakol Komutanı Mehmet Akif Başak, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Soner Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.