whatsapp

Kütüphane 61 yıldır eğitime destek veriyor

EĞİTİM 24.02.2017 - 12:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kütüphane 61 yıldır eğitime destek veriyor

Seydişehir Halk Kütüphanesi, 61 yıldır eğitimcilere, öğrencilere kaynak bulma imkânı sağlıyor.
61 yıldır her yaştan vatandaşlara öğrencilere hizmet verdiklerini belirten Toslak, 1956 yılında kurulan kütüphanenin 21 bin 281 adet çeşitli türde kitap bulunduğunu söyledi. Kitap okuyan çocuklar hayatta daha başarılı olduğunu belirten Toslak , " Erkek ve bayan her yaş gurubundan 3079 kayıtlı üyemiz bulunmaktadır. Kitap okumak da insana hayatta açılım sağlıyor. Bir yandan da kelime haznenizi geliştiriyorsunuz. Her ne kadar günümüzde İnternet, cep telefonları, dijital oyuncaklar, televizyon dizileri olsa da bunlara takılmadan kütüphaneyi kitap okumayı sevip tercih eden gençlerin sayılarındaki artışlar bizleri heyecanlandırıyor. Amacımız vatandaşlarımıza okuma alışkanlığı kazandırıp vatanımıza kültürlü gençler yetiştirmektir.’’dedi.
Seydişehir Halk Kütüphanesi, 61 yıldır eğitimcilere, öğrencilere kaynak bulma imkânı sağlıyor.

61 yıldır her yaştan vatandaşlara öğrencilere hizmet verdiklerini belirten Toslak, 1956 yılında kurulan kütüphanenin 21 bin 281 adet çeşitli türde kitap bulunduğunu söyledi.

Kitap okuyan çocuklar hayatta daha başarılı olduğunu belirten Toslak , " Erkek ve bayan her yaş gurubundan 3079 kayıtlı üyemiz bulunmaktadır. Kitap okumak da insana hayatta açılım sağlıyor. Bir yandan da kelime haznenizi geliştiriyorsunuz. Her ne kadar günümüzde İnternet, cep telefonları, dijital oyuncaklar, televizyon dizileri olsa da bunlara takılmadan kütüphaneyi kitap okumayı sevip tercih eden gençlerin sayılarındaki artışlar bizleri heyecanlandırıyor. Amacımız vatandaşlarımıza okuma alışkanlığı kazandırıp vatanımıza kültürlü gençler yetiştirmektir.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.