whatsapp

Lezzetin adresinde, tadı damağınızda kalacak

SİVİL TOPLUM 01.07.2020 - 02:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Lezzetin adresinde, tadı damağınızda kalacak

Görüntülü haber
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Sait Başaran ve ekip arkadaşlarının yıllardır damak tadınıza hitap eden ‘Çorba Evi’ sulu yemek çeşitleriyle 7 gün 24 saat sizlere hizmet veriyor. Seydişehir’de 7 gün 24 saat hizmet verecek olan çorba evi işyeri sahibi Sait Başaran ve mesleklerinde deneyimli ekip arkadaşları ile sizleri bekliyor. Her türlü çorba çeşidinin yanı sıra sulu yemeklerin bulunduğu mekânda Türk Mutfağının en leziz menüleriyle misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Sait Başaran, Hacı Seyıt Ali Mahallesi, Seyyid Harun Bulvarı üzerinde hizmete devam eden çorba evinde en güzel ve en kaliteli çorbaların bulunduğu mekâna Seydişehir ve bölge halkını davet etti. Başaran açıklamasında “Çorbanın en kalitelisini burada yapıyoruz. En güzel yemek çeşitlerimiz burada. 24 saat açığız. En güzeli yapmaya çalışıyoruz. Bütün halkımızı bekliyoruz. Yolu Seydişehir’den geçen herkese kapılarımız sonuna kadar açık.” dedi. Cep; 05323172047….İş yeri; 0332 5821207
Görüntülü haber

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Sait Başaran ve ekip arkadaşlarının yıllardır damak tadınıza hitap eden ‘Çorba Evi’ sulu yemek çeşitleriyle 7 gün 24 saat sizlere hizmet veriyor.

Seydişehir’de 7 gün 24 saat hizmet verecek olan çorba evi işyeri sahibi Sait Başaran ve mesleklerinde deneyimli ekip arkadaşları ile sizleri bekliyor. Her türlü çorba çeşidinin yanı sıra sulu yemeklerin bulunduğu mekânda Türk Mutfağının en leziz menüleriyle misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor.

Sait Başaran, Hacı Seyıt Ali Mahallesi, Seyyid Harun Bulvarı üzerinde hizmete devam eden çorba evinde en güzel ve en kaliteli çorbaların bulunduğu mekâna Seydişehir ve bölge halkını davet etti.

Başaran açıklamasında “Çorbanın en kalitelisini burada yapıyoruz. En güzel yemek çeşitlerimiz burada. 24 saat açığız. En güzeli yapmaya çalışıyoruz. Bütün halkımızı bekliyoruz. Yolu Seydişehir’den geçen herkese kapılarımız sonuna kadar açık.” dedi.

Cep; 05323172047….İş yeri; 0332 5821207

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.