whatsapp

Mahalle bekçileri göreve başladı

ASAYİŞ 25.03.2020 - 12:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mahalle bekçileri göreve başladı

Seydişehir’de asayiş ve güvenliğin sağlanmasına katkı sağlayacak olan çarşı ve mahalle bekçileri eğitimlerini tamamlayarak görevlerine başladı. Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, mesleklerine yeni başlayan bekçileri tebrik ederek hayırlı olması dileklerinde bulundu. Özdemir, ‘’Emniyet bünyesine katılarak emniyet teşkilatına güç katacak olan bekçilerin görevlerini layıkıyla yerine getireceklerine inanıyorum. Bugün itibariyle görevlerine başlayacak olan 12 bekçinin kamu düzenini sağlama çalışmalarıyla emniyet mensuplarının iş yükünü hafifletecek. Bununla birlikte suçların önlenmesi, mağduriyetlerin giderilmesi ile asayiş ve güvenliğin sağlanmasına önemli katkılar sağlayacak. ‘’dedi.

Seydişehir’de asayiş ve güvenliğin sağlanmasına katkı sağlayacak olan çarşı ve mahalle bekçileri eğitimlerini tamamlayarak görevlerine başladı.

Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, mesleklerine yeni başlayan bekçileri tebrik ederek hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Özdemir, ‘’Emniyet bünyesine katılarak emniyet teşkilatına güç katacak olan bekçilerin görevlerini layıkıyla yerine getireceklerine inanıyorum. Bugün itibariyle görevlerine başlayacak olan 12 bekçinin kamu düzenini sağlama çalışmalarıyla emniyet mensuplarının iş yükünü hafifletecek. Bununla birlikte suçların önlenmesi, mağduriyetlerin giderilmesi ile asayiş ve güvenliğin sağlanmasına önemli katkılar sağlayacak. ‘’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.