whatsapp

Mahalleli arıların istilasından korkuyor

SİVİL TOPLUM 01.03.2019 - 22:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mahalleli arıların istilasından korkuyor

Ulukapı Mahallesi sakinleri bir vatandaşın bahçesine yerleştirdiği arı kovanından korktuklarını söyledi. Geçen yılda korkulu anlar yaşadıklarını ifade eden mahalle sakinlerinden Muhammed Arıcı, ‘’Geçen yılda R E adlı vatandaş bahçesine kovanları koymuştu. Evlerimizden çıkmaya korkar olmuştuk. Beni de birkaç kez sokunca bimere şikâyet ettim kaldırttılar. Bu yılda aynı yere kovanlarını koydu. Bu kovanların kaldırılması için yetkililerden bir çözüm istiyoruz" diye konuştu.  

Ulukapı Mahallesi sakinleri bir vatandaşın bahçesine yerleştirdiği arı kovanından korktuklarını söyledi.

Geçen yılda korkulu anlar yaşadıklarını ifade eden mahalle sakinlerinden Muhammed Arıcı, ‘’Geçen yılda R E adlı vatandaş bahçesine kovanları koymuştu. Evlerimizden çıkmaya korkar olmuştuk. Beni de birkaç kez sokunca bimere şikâyet ettim kaldırttılar. Bu yılda aynı yere kovanlarını koydu. Bu kovanların kaldırılması için yetkililerden bir çözüm istiyoruz" diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.