whatsapp

Mahmut Esat Ortaokulu şampiyon oldu

SPOR 07.01.2019 - 12:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mahmut Esat Ortaokulu şampiyon oldu

2018 -2019 Eğitim öğretim yılı Okul sporları Seydişehir’de yapıldı. Atatürk spor salonunda Beyşehir, Hüyük, Derebucak, Bozkır, Yalıhüyük ve Ahırlı ilçeleri okullarının katıldığı müsabakalarda Mahmut Esat Ortaokulu birinci oldu. 2018 -2019 eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamında yapılan turnuvalara; Mahmut Esat Ortaokulu Küçük Erkek Futbol, Yıldız Erkek Futbol, Küçük Erkek Futsal, Yıldız Erkek Futsal, Küçük Erkek Basketbol, Yıldız Erkek Basketbol, Küçük Kız Basketbol, Küçük Kız Hentbol, Yıldız Kız Voleybol ve Yıldız Erkek Voleybol branşlarında olmak üzere toplam 10 kategoride katılım sağladı. Mahmut Esat, 29 gün süren müsabakaların ardından 7 takımını Bölge Şampiyonu, 1 Takımını Bölge İkincisi ve 2 Takımını İlçe Üçüncüsü yaparak okul sporlarına damgasını vurmuştur. İşte takımların dereceleri: S.N TAKIMLARIMIZ   DERECELERİ 1 Küçük Erkek Futbol   Bölge Şampiyonu 2 Yıldız Erkek Futbol   Bölge Şampiyonu 3 Küçük Erkek Basketbol   Bölge Şampiyonu 4 Yıldız Erkek Basketbol   Bölge Şampiyonu 5 Küçük Kız Basketbol   Bölge Şampiyonu 6 Küçük Kız Hentbol   Bölge Şampiyonu 7 Yıldız Erkek Voleybol   Bölge Şampiyonu 8 Küçük Erkek Futsal   Bölge İkincisi 9 Yıldız Kız Voleybol   İlçe Üçüncüsü 10 Yıldız Erkek Futsal   İlçe Üçüncüsü           Özveri ve büyük bir çabayla, öğrencileri, haftanın beş günü spor salonlarına spor yaptırmak için taşıyan Beden Eğitimi Öğretmenleri elde edilen bu başarıların tesadüf olmadığını bir kez daha tüm ilçeye kanıtlamış oldu. Yıllardan beri sportif anlamda hep zirvede olmayı hedefleyen ve şimdiye kadar hedefine ulaşmış olan okulumuz, öğrencilere spor yaptırarak onların hem özgüvenlerinin ve kişiliklerinin gelişimine hem de bedensel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunmaktadır. Bütün bu faktörlerin yanında spora başlama yaşında bulunan yetenekli çocukları tespit ederek spor branşlarına yönlendirmek ve üst düzey sporcu olarak yetiştirilmelerini sağlamak, bununla beraber, sporun birleştirici gücünü kullanarak, içkiyi, sigarayı, uyuşturucuyu ve terörü de önlemek için öğrencilerin eğitimine olumlu katkıda bulunmaktadır. Okul Müdürü Süleyman Boztepe; “Mahmut Esat Ortaokulu olarak Akademik ve Sportif anlamda güçlü bir kadroya sahip olduklarını ve bu güçlü kadronun Akademik ve Sportif alanda büyük başarılara imza attığını ve sonuçlarını somut olarak gösterdiklerini belirti. Bu anlamda Seydişehir’in marka okulu olmaya devam edeceklerini ve bu alanda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yılmadan çalıştıklarını ve çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.  Elde etmiş olduğumuz bu başarılardan ötürü, özveriyle çalışan Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi, başarının mimarlarından olan öğrencilerimizi tebrik eder ve desteklerini esirgemeyen velilerimize şükranlarımı sunar, Konya’da yapılacak olan müsabakalarda takımlarımıza başarılar dilerim.” dedi.

2018 -2019 Eğitim öğretim yılı Okul sporları Seydişehir’de yapıldı.

Atatürk spor salonunda Beyşehir, Hüyük, Derebucak, Bozkır, Yalıhüyük ve Ahırlı ilçeleri okullarının katıldığı müsabakalarda Mahmut Esat Ortaokulu birinci oldu.

2018 -2019 eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamında yapılan turnuvalara; Mahmut Esat Ortaokulu Küçük Erkek Futbol, Yıldız Erkek Futbol, Küçük Erkek Futsal, Yıldız Erkek Futsal, Küçük Erkek Basketbol, Yıldız Erkek Basketbol, Küçük Kız Basketbol, Küçük Kız Hentbol, Yıldız Kız Voleybol ve Yıldız Erkek Voleybol branşlarında olmak üzere toplam 10 kategoride katılım sağladı.

Mahmut Esat, 29 gün süren müsabakaların ardından 7 takımını Bölge Şampiyonu, 1 Takımını Bölge İkincisi ve 2 Takımını İlçe Üçüncüsü yaparak okul sporlarına damgasını vurmuştur. İşte takımların dereceleri:

S.N

TAKIMLARIMIZ

 

DERECELERİ

1

Küçük Erkek Futbol

 

Bölge Şampiyonu

2

Yıldız Erkek Futbol

 

Bölge Şampiyonu

3

Küçük Erkek Basketbol

 

Bölge Şampiyonu

4

Yıldız Erkek Basketbol

 

Bölge Şampiyonu

5

Küçük Kız Basketbol

 

Bölge Şampiyonu

6

Küçük Kız Hentbol

 

Bölge Şampiyonu

7

Yıldız Erkek Voleybol

 

Bölge Şampiyonu

8

Küçük Erkek Futsal

 

Bölge İkincisi

9

Yıldız Kız Voleybol

 

İlçe Üçüncüsü

10

Yıldız Erkek Futsal

 

İlçe Üçüncüsü

 

 

 

 

 

Özveri ve büyük bir çabayla, öğrencileri, haftanın beş günü spor salonlarına spor yaptırmak için taşıyan Beden Eğitimi Öğretmenleri elde edilen bu başarıların tesadüf olmadığını bir kez daha tüm ilçeye kanıtlamış oldu. Yıllardan beri sportif anlamda hep zirvede olmayı hedefleyen ve şimdiye kadar hedefine ulaşmış olan okulumuz, öğrencilere spor yaptırarak onların hem özgüvenlerinin ve kişiliklerinin gelişimine hem de bedensel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunmaktadır.

Bütün bu faktörlerin yanında spora başlama yaşında bulunan yetenekli çocukları tespit ederek spor branşlarına yönlendirmek ve üst düzey sporcu olarak yetiştirilmelerini sağlamak, bununla beraber, sporun birleştirici gücünü kullanarak, içkiyi, sigarayı, uyuşturucuyu ve terörü de önlemek için öğrencilerin eğitimine olumlu katkıda bulunmaktadır.

Okul Müdürü Süleyman Boztepe; “Mahmut Esat Ortaokulu olarak Akademik ve Sportif anlamda güçlü bir kadroya sahip olduklarını ve bu güçlü kadronun Akademik ve Sportif alanda büyük başarılara imza attığını ve sonuçlarını somut olarak gösterdiklerini belirti.

Bu anlamda Seydişehir’in marka okulu olmaya devam edeceklerini ve bu alanda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yılmadan çalıştıklarını ve çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.  Elde etmiş olduğumuz bu başarılardan ötürü, özveriyle çalışan Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi, başarının mimarlarından olan öğrencilerimizi tebrik eder ve desteklerini esirgemeyen velilerimize şükranlarımı sunar, Konya’da yapılacak olan müsabakalarda takımlarımıza başarılar dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.