whatsapp

Mahsur kalan köpek kurtarıldı

BELEDİYE 06.02.2020 - 19:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mahsur kalan köpek kurtarıldı

Seydişehir'de dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle çay ve derelerin taşması sonucu bazı bölgeler sular altında kaldı. Akçay Deresinin sağanak nedeniyle taşması sonucu Taşağıl Mahallesinde bulunan Mehmet Çetinkaya ait bahçe evinde şahsın köpeği mahsur kaldı. Çevre sakinleri durumu Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Bölgeye giden Seydişehir Belediyesi ekipleri mahsur kalan köpeği kurtarma çalışması başlattı. Belediye Personeli Ali Kıyıcı suya girerek köpeği bulunduğu yerden alarak sudan çıkardı. Kurtarılan köpek daha sonra sahibine teslim edildi.

Seydişehir'de dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle çay ve derelerin taşması sonucu bazı bölgeler sular altında kaldı.

Akçay Deresinin sağanak nedeniyle taşması sonucu Taşağıl Mahallesinde bulunan Mehmet Çetinkaya ait bahçe evinde şahsın köpeği mahsur kaldı. Çevre sakinleri durumu Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Bölgeye giden Seydişehir Belediyesi ekipleri mahsur kalan köpeği kurtarma çalışması başlattı. Belediye Personeli Ali Kıyıcı suya girerek köpeği bulunduğu yerden alarak sudan çıkardı. Kurtarılan köpek daha sonra sahibine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.