whatsapp

Market sahibi Bağcı’dan, vatandaşa evde hizmet

02.04.2020 - 13:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Market sahibi Bağcı’dan, vatandaşa evde hizmet

Seydişehir’in Taraşçı mahallesinde market işleten Mustafa Bağcı, Korona virüse karşı halkın sağlığını korumak amacıyla 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının kısıtlanmasının ardından kendisine telefonla ulaşan yaşlıların tüm ihtiyaçlarını ek bir ücret almadan evlerine götürüyor.  65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaç duydukları gıda ve temel ihtiyaç maddelerini evden çıkamayan yaşlıların telefon ile bildirmesinin ardından talep edilen maddeleri marketinden alarak yaşlı vatandaşların evlerine götürüyor ve teslim ediyor.  Mustafa Bağcı ‘’Yasağa uyarak evlerinde kalan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyorum. Yaşlı-genç ayrımı yapmaksızın, zaruri olmadıkça lütfen evimizden çıkmayalım, misafir kabul etmeyelim. Siz evde kalın biz getirelim’’dedi.

Seydişehir’in Taraşçı mahallesinde market işleten Mustafa Bağcı, Korona virüse karşı halkın sağlığını korumak amacıyla 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının kısıtlanmasının ardından kendisine telefonla ulaşan yaşlıların tüm ihtiyaçlarını ek bir ücret almadan evlerine götürüyor. 

65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaç duydukları gıda ve temel ihtiyaç maddelerini evden çıkamayan yaşlıların telefon ile bildirmesinin ardından talep edilen maddeleri marketinden alarak yaşlı vatandaşların evlerine götürüyor ve teslim ediyor. 

Mustafa Bağcı ‘’Yasağa uyarak evlerinde kalan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyorum. Yaşlı-genç ayrımı yapmaksızın, zaruri olmadıkça lütfen evimizden çıkmayalım, misafir kabul etmeyelim. Siz evde kalın biz getirelim’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.