whatsapp

Masör Güven, 42 yıldır Seydişehirlilere şifa oluyor

SİVİL TOPLUM 01.02.2021 - 00:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Masör Güven, 42 yıldır Seydişehirlilere şifa oluyor

Alüminyum Spor futbol takımında da yıllardır masörlük yapan emekli olduktan sonrada salon açan Ahmet Güven 42 yıldır profesyonel masör olarak Seydişehirlilere hizmet verip şifa oluyor. Kış ayı dolayısıyla masaj salonuna vatandaşlar tarafından İlginin arttığını belirten Masör Ahmet Güven, havaların soğuması nedeniyle kaslarda gerilme ve kasılmalar olduğunu, bu nedenle talebin arttığını söyledi. 42 yıl önce masaj üzerine özel eğitimler aldığını belirten masör Güven, ‘’ Kendimi geliştirdim. 15 den fazla takımda masörlük yaparak yüzlerce sporcuyu sakat kalmaktan kurtardım. Emekli olduktan sonra gelen teklifleri geri çevirerek kapalı spor salonunda masör odası açarak hem sporculara hem de memleketimin insanına faydalı olmaya çalışıyorum. ’’dedi. -Soğuk Hava Kas Ağrılarını Tetikliyor; Havaların soğumasıyla birlikte masaj salonuna ilginin arttığını kaydeden Güven, ‘’Özellikle kas ağrıları, bel ve boyun fıtığı rahatsızlıkları nedeniyle masaj yaptırmaya gelen vatandaşların sayısı arttı. Eklem ağrısı olanlar ise masaj tedavisinden sonra rahatladıklarını ağrılarının kalmadığını söylüyorlar. Masaj kan dolaşımını hızlandırdığı için vücuttaki en uç noktaya bile kanın ulaşmasını sağlıyor.’’ diye konuştu. -Doğal Terapi; Masajın yararlarını anlatan Ahmet Güven, "Burada tedavide herhangi bir ilaç kullanılmıyor. Tamamen doğal tedavi. Bitkilerin yağlarından, özünden yararlanarak masaj yapıyorum. Bir seans masaj 45 dakika sürer" -Klasik Masaj Daha Çok Tutuluyor; Klasik masajın müşterilerinden daha çok talep gördüğünü ifaden eden Güven, şöyle dedi: "İnsanlar günün stresini, yorgunluğunu atmak için genelde bu tür masajı tercih ediyor. Bilimsel teknikler kullanarak masajımızı uyguluyoruz. Hiçbir alet kullanmadan parmaklarımla dokunuş yapıyorum. Ağrıların olduğu yerlere ve kaslara bilimsel tekniklerle dinlendiricimasajı uyguluyorum." dedi. Randevu irtibat tel; 05357177985. Kapalı spor salonu.

Alüminyum Spor futbol takımında da yıllardır masörlük yapan emekli olduktan sonrada salon açan Ahmet Güven 42 yıldır profesyonel masör olarak Seydişehirlilere hizmet verip şifa oluyor.

Kış ayı dolayısıyla masaj salonuna vatandaşlar tarafından İlginin arttığını belirten Masör Ahmet Güven, havaların soğuması nedeniyle kaslarda gerilme ve kasılmalar olduğunu, bu nedenle talebin arttığını söyledi.
42 yıl önce masaj üzerine özel eğitimler aldığını belirten masör Güven, ‘’ Kendimi geliştirdim. 15 den fazla takımda masörlük yaparak yüzlerce sporcuyu sakat kalmaktan kurtardım. Emekli olduktan sonra gelen teklifleri geri çevirerek kapalı spor salonunda masör odası açarak hem sporculara hem de memleketimin insanına faydalı olmaya çalışıyorum. ’’dedi.

-Soğuk Hava Kas Ağrılarını Tetikliyor;

Havaların soğumasıyla birlikte masaj salonuna ilginin arttığını kaydeden Güven, ‘’Özellikle kas ağrıları, bel ve boyun fıtığı rahatsızlıkları nedeniyle masaj yaptırmaya gelen vatandaşların sayısı arttı. Eklem ağrısı olanlar ise masaj tedavisinden sonra rahatladıklarını ağrılarının kalmadığını söylüyorlar. Masaj kan dolaşımını hızlandırdığı için vücuttaki en uç noktaya bile kanın ulaşmasını sağlıyor.’’ diye konuştu.
-Doğal Terapi;
Masajın yararlarını anlatan Ahmet Güven, "Burada tedavide herhangi bir ilaç kullanılmıyor. Tamamen doğal tedavi. Bitkilerin yağlarından, özünden yararlanarak masaj yapıyorum. Bir seans masaj 45 dakika sürer"
-Klasik Masaj Daha Çok Tutuluyor;
Klasik masajın müşterilerinden daha çok talep gördüğünü ifaden eden Güven, şöyle dedi:
"İnsanlar günün stresini, yorgunluğunu atmak için genelde bu tür masajı tercih ediyor. Bilimsel teknikler kullanarak masajımızı uyguluyoruz. Hiçbir alet kullanmadan parmaklarımla dokunuş yapıyorum. Ağrıların olduğu yerlere ve kaslara bilimsel tekniklerle dinlendiricimasajı uyguluyorum." dedi.

Randevu irtibat tel; 05357177985. Kapalı spor salonu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.