whatsapp

Mazıdağı Fosfat Spor Seydişehir’de

SPOR 24.08.2019 - 21:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mazıdağı Fosfat Spor Seydişehir’de

Mardin 1. Amatör ligde mücadele eden Mazıdağı Fosfat spor 26 sporcusu sile kamp için Seydişehir Etibank Alüminyum sosyal tesislerinde kampa girdi. Kulüp başkanı Abdulkerim Üner başkanlığında, Teknik direktör, Cengiz Savaş nezaretinde Seydişehir Etibank Alüminyum fabrikasına ait sosyal tesislerde 10 gün süre ile kamp yapacak takımın amacı bölgesel amatör lige yükselmek. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Abdulkerim Üner, “Geçen yıl Mardin 2. Amatör ligini 2. Sırada tamamlayarak 1.Amatör lige yükseldik. Bu yıl ki hedefimiz de Bölgesel amatör lige yükselmek, bunun için yoğun şekilde çalışıyoruz. Kamp için Etibank Alüminyum fabrikasının sosyal tesislerini tercih ettik. Bu konuda bize kapılarını açan Cengiz ailesine ve Seydişehir Etibank Alüminyum tesisleri idarecilerine teşekkür ediyorum. 26 sporcumuz ile burada 10 günlük kamp yapacağız, Daha sonra Mardin’ e dönerek maçlarımızı oynayacağız, hedefimiz 1.Amatör lige yükselmektir” dedi.

Mardin 1. Amatör ligde mücadele eden Mazıdağı Fosfat spor 26 sporcusu sile kamp için Seydişehir Etibank Alüminyum sosyal tesislerinde kampa girdi.

Kulüp başkanı Abdulkerim Üner başkanlığında, Teknik direktör, Cengiz Savaş nezaretinde Seydişehir Etibank Alüminyum fabrikasına ait sosyal tesislerde 10 gün süre ile kamp yapacak takımın amacı bölgesel amatör lige yükselmek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Abdulkerim Üner, “Geçen yıl Mardin 2. Amatör ligini 2. Sırada tamamlayarak 1.Amatör lige yükseldik. Bu yıl ki hedefimiz de Bölgesel amatör lige yükselmek, bunun için yoğun şekilde çalışıyoruz. Kamp için Etibank Alüminyum fabrikasının sosyal tesislerini tercih ettik. Bu konuda bize kapılarını açan Cengiz ailesine ve Seydişehir Etibank Alüminyum tesisleri idarecilerine teşekkür ediyorum. 26 sporcumuz ile burada 10 günlük kamp yapacağız, Daha sonra Mardin’ e dönerek maçlarımızı oynayacağız, hedefimiz 1.Amatör lige yükselmektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.