whatsapp

Merkez ilk okulunda seminer

EĞİTİM 26.02.2020 - 15:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Merkez ilk okulunda seminer

Merkez ilkokulu olarak, velilere ve öğrencilere rehberlik eğitimi konusunda Eğitim yılı başında yaptığımız planlama doğrultusunda uzmanlar tarafından seminerler yapılmaktadır. Yine öğretmenlerimize de öğrenmeyi unuttuğumuz zaman öğretmeyi de unuturuz anlayışıyla Merkez İlkokullu öğretmenlerine seminer yapılmıştır. Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercan Yılmaz ‘ı okulumuzda misafir ettik Amacımız bizlere emanet edilen çocuklara daha faydalı olmak. Prof Dr. Ercan Yılmaz Lider Öğretmen, bakanlığımızın 2023 Vizyonu, Sınıf Yönetimi ve STEM eğitimleriyle ilgili bilgi verdi. Okul Müdürü Yasin Öşekci başarılı güzel bir çalışma olduğunu söyledi.

Merkez ilkokulu olarak, velilere ve öğrencilere rehberlik eğitimi konusunda Eğitim yılı başında yaptığımız planlama doğrultusunda uzmanlar tarafından seminerler yapılmaktadır.

Yine öğretmenlerimize de öğrenmeyi unuttuğumuz zaman öğretmeyi de unuturuz anlayışıyla Merkez İlkokullu öğretmenlerine seminer yapılmıştır.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercan Yılmaz ‘ı okulumuzda misafir ettik Amacımız bizlere emanet edilen çocuklara daha faydalı olmak. Prof Dr. Ercan Yılmaz Lider Öğretmen, bakanlığımızın 2023 Vizyonu, Sınıf Yönetimi ve STEM eğitimleriyle ilgili bilgi verdi.

Okul Müdürü Yasin Öşekci başarılı güzel bir çalışma olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.