whatsapp

Merkez okulundan seminer

EĞİTİM 27.09.2019 - 13:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Merkez okulundan seminer

Seydişehir Merkez İlkokulu, Konya Mevlana Sorun Çözüm Merkezi sahibi Pedagog İshak Orhan belediye düğün salonunda seminer verdi. Pedagog Orhan, iyi bir vatandaş yetiştirmek için öğrenciye örnek olunmalı, kurallar konulmalı öğrencilerin her istedikleri emir kabul edilmemeli. Görevler verilmeli dedi. Çocuklarda görülen hiperaktivite, dikkat eksikliği ile ilgili sorunlar ve çözüm yollarını anlattı.

Seydişehir Merkez İlkokulu, Konya Mevlana Sorun Çözüm Merkezi sahibi Pedagog İshak Orhan belediye düğün salonunda seminer verdi.

Pedagog Orhan, iyi bir vatandaş yetiştirmek için öğrenciye örnek olunmalı, kurallar konulmalı öğrencilerin her istedikleri emir kabul edilmemeli. Görevler verilmeli dedi. Çocuklarda görülen hiperaktivite, dikkat eksikliği ile ilgili sorunlar ve çözüm yollarını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.