whatsapp

Meslek liselerine pandemi başarı belgesi

EĞİTİM 27.11.2020 - 20:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Meslek liselerine pandemi başarı belgesi

Pandemi dönemindeki başarılarından dolayı Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi ve Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi. Sağlık kuruluşlarına kamu kurumlarına ve vatandaşların kullanımına sunulmak üzere maske, dezenfektan, tulum, yüzey temizleyicisi, yüz siperi ve temizlik hijyen maddelerinin ihtiyacını yaptıkları üretimle büyük oranda karşılayan meslek liselerine Milli Eğitim Bakanlığınca gönderilen belgeleri ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından okul müdürlerine teslim edildi. Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Meslek liselerinin pandemi süresince özverili bir şekilde çalışarak, öğretmen ve personelin hiçbir karşılık beklemeden gece yarılarına kadar üretim yaptıklarını ifade etti. Kibar, “Ülkemizin tüm dünya ile birlikte yaşadığı bu zorlu salgın sürecinde meslek liselerimiz her alanda can suyumuz oldu. Birçok ülkede maske ve dezenfektan gibi ihtiyaçlar karşılanamazken okullarımız sayesinde bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Meslek Lisesi Memleket Meselesi sözünün doğruluğunu da bu açıdan görmüş olduk. Ben hem okul müdürlerimiz ile idarecilerimize, hem de gece gündüz demeden üretime katkı sunan tüm öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Pandemi dönemindeki başarılarından dolayı Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi ve Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Sağlık kuruluşlarına kamu kurumlarına ve vatandaşların kullanımına sunulmak üzere maske, dezenfektan, tulum, yüzey temizleyicisi, yüz siperi ve temizlik hijyen maddelerinin ihtiyacını yaptıkları üretimle büyük oranda karşılayan meslek liselerine Milli Eğitim Bakanlığınca gönderilen belgeleri ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından okul müdürlerine teslim edildi.

Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Meslek liselerinin pandemi süresince özverili bir şekilde çalışarak, öğretmen ve personelin hiçbir karşılık beklemeden gece yarılarına kadar üretim yaptıklarını ifade etti.

Kibar, “Ülkemizin tüm dünya ile birlikte yaşadığı bu zorlu salgın sürecinde meslek liselerimiz her alanda can suyumuz oldu. Birçok ülkede maske ve dezenfektan gibi ihtiyaçlar karşılanamazken okullarımız sayesinde bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Meslek Lisesi Memleket Meselesi sözünün doğruluğunu da bu açıdan görmüş olduk. Ben hem okul müdürlerimiz ile idarecilerimize, hem de gece gündüz demeden üretime katkı sunan tüm öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.