whatsapp

Meslek lisesi koronaya karşı siper maske üretiyor

EĞİTİM 04.04.2020 - 14:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Meslek lisesi koronaya karşı siper maske üretiyor

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kimya bölümü öğretmen ve öğrencileri, Devlet hastanesi çalışanları için yüz koruyucu siperlik maske üretimi yapıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, korana virüs salgınına karşı tasarladıkları üç boyutlu yazıcılarda üretilen yüz koruyucu siper maskelerin üretimine başladıklarını ifade etti. Kibar, ‘’ Okul müdürümüz Zafer Ülkebaş, Nail Erol, Mehmet Aytaç koordinasyonunda günde 15 adet siper maske üretimi yapılıyor. Üretilen siper maskeler sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak dağıtılıyor. Bunun yanında dezenfektan solüsyon da üretiliyor’’ dedi. Korona virüse karşı kimya bölümünde ürettiği yüzey dezenfektan solüsyonu ürünü yanında, siper maske üretimi de yaptıklarını belirten Okul Müdürü Zafer Ülkebaş, ‘’ 3D yazıcılarla koruyucu yüz siperliği üretimi yapıyoruz. Daha önceden Kuğu ismiyle 18 çeşit dezenfektan ürününün satışını da yapıyoruz. Siperlik maskeleri diğer kamu kurumlarına ve özel sektöre de satış işlemi var. Satış fiyatı 25 artı KDV. Önümüzdeki hafta ortasından itibaren okulumuzdan da isteyen tedarik edebilecek.’’

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kimya bölümü öğretmen ve öğrencileri, Devlet hastanesi çalışanları için yüz koruyucu siperlik maske üretimi yapıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, korana virüs salgınına karşı tasarladıkları üç boyutlu yazıcılarda üretilen yüz koruyucu siper maskelerin üretimine başladıklarını ifade etti.

Kibar, ‘’ Okul müdürümüz Zafer Ülkebaş, Nail Erol, Mehmet Aytaç koordinasyonunda günde 15 adet siper maske üretimi yapılıyor. Üretilen siper maskeler sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak dağıtılıyor. Bunun yanında dezenfektan solüsyon da üretiliyor’’ dedi.

Korona virüse karşı kimya bölümünde ürettiği yüzey dezenfektan solüsyonu ürünü yanında, siper maske üretimi de yaptıklarını belirten Okul Müdürü Zafer Ülkebaş, ‘’ 3D yazıcılarla koruyucu yüz siperliği üretimi yapıyoruz. Daha önceden Kuğu ismiyle 18 çeşit dezenfektan ürününün satışını da yapıyoruz.

Siperlik maskeleri diğer kamu kurumlarına ve özel sektöre de satış işlemi var. Satış fiyatı 25 artı KDV. Önümüzdeki hafta ortasından itibaren okulumuzdan da isteyen tedarik edebilecek.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.